[可能含劇透]有冇人今日睇左藥到命除

208 回覆
11 Like 1 Dislike
呢套算唔算恐怖片?

唔算啦 最恐怖都係鑽牙同灌鰻
但其實都係核突>恐怖
嚇人既位一隻手數得曬

一身充滿電鰻~

點解要鰻魚 用其他動物唔得咩

佢有講過鰻魚依靠雪山啲水生存
比普通鰻魚生命力長左
所以佢地都要用鰻魚去提煉維他命
佢地兩父女就係不停飲用果啲維他命先生存到200年

1999 我理解應該係咁

係靠鰻魚黎續命 不過d鰻魚somehow要寄居係人體 之後提煉個人既精華先work 所以d人全部都抽到變人乾木乃伊
btw有問題歡迎問
好似明左啲野
女主係鰻魚池第一次黎m 所以魚唔敢咬佢(?)
之後院長話你成為女人了 原來係咁解
等咁耐係等緊佢黎m就屌得

後知後覺sor

應該唔係黎m唔咬
可能因為佢食開鰻魚精華 所以d鰻魚唔攻擊
究竟最尾奸笑同有返啲牙係點解

有返d牙同埋d treatment洗唔到男主角腦可能關女主角係酒吧比左一滴精華佢飲?
呢套算唔算恐怖片?

唔算啦 最恐怖都係鑽牙同灌鰻
但其實都係核突>恐怖
嚇人既位一隻手數得曬

一身充滿電鰻~

點解要鰻魚 用其他動物唔得咩

佢有講過鰻魚依靠雪山啲水生存
比普通鰻魚生命力長左
所以佢地都要用鰻魚去提煉維他命
佢地兩父女就係不停飲用果啲維他命先生存到200年

1999 我理解應該係咁

係靠鰻魚黎續命 不過d鰻魚somehow要寄居係人體 之後提煉個人既精華先work 所以d人全部都抽到變人乾木乃伊
btw有問題歡迎問

多謝巴打補充
所以其實係一個循環
啲病人抽乾晒又拎返去餵鰻魚
好似明左啲野

後知後覺sor

應該唔係黎m唔咬

咁個男爵唔係都有食架咩
好似明左啲野

後知後覺sor

應該唔係黎m唔咬

咁個男爵唔係都有食架咩

算啦,佢都爆頭死鳩左啦
最尾成班好似邪惡咁係到跳舞超正
最尾成班好似邪惡咁係到跳舞超正

邪教*
好似明左啲野

後知後覺sor

應該唔係黎m唔咬

咁個男爵唔係都有食架咩

咁我唔知點解釋了
btw之前係咪講話d村民係佢老母個肚拎出黎掉左落水但係最後無死到
本來諗住睇 但聽你地咁講有啲卻步

睇完一齊研究下
男主角老母其實係公爵其中一個同妹生出黎嘅女?
所以老母可以整好多芭蕾舞公仔預言左好多野?
然後男主角因為有血緣關係 所以其實個結局係男女主角繼續帶走女主角(即係純種人)再去屌?
冇記錯因為戲中有講過大火後又重建 所以個故事無限讀落去
屌樓上未打完 自膠

然後男主角因為有血緣關係 所以其實個結局係男主角繼續帶走女主角(即係純種人)再去屌?
冇記錯因為戲中有講過大火後又重建 所以個故事無限loop落去???

利申: 9up + Sor for 1999
求故事完美解釋
屌成班盲撚,男主角係Hannah俾番公仔佢個part 就已經有番牙啦
風景好靚,就算plot 點都好睇
屌樓上未打完 自膠

然後男主角因為有血緣關係 所以其實個結局係男主角繼續帶走女主角(即係純種人)再去屌?
冇記錯因為戲中有講過大火後又重建 所以個故事無限loop落去???

求故事完美解釋

呢個巴打似樣喎
屌成班盲撚,男主角係Hannah俾番公仔佢個part 就已經有番牙啦

咁你有冇解釋先
頭先睇完 好多位都幾驚下

成套戲拍到啲鏡頭好壓迫

劇情緊湊到透唔到氣 思考唔到

到到後期主角點解又一時清醒一時又去治療?

寫寫下信話間醫院好好唔想返去

跟住轉個頭又清醒返 自己打爆個石膏

個女主角同佢講話以為你會帶我出去

男主角冇啦啦話呢到咁好點解要出去

同個女仔fd一齊睇 佢話女仔黎m會傳染

女主角係酒吧見完人黎m 佢返到去之後就黎

男仔真係唔知呢啲

女仔fd有上連登 bb勿相認
屌樓上未打完 自膠

求故事完美解釋

呢個巴打似樣喎

原來有bug
就係佢老母點解會走左出黎仲死埋

同埋男主角老豆又點解釋? 純討論no offense
今日睇完 我都唔知睇左d咩
好混亂
On9主角老母點會係男爵嘅女,男爵嘅女係Hannah,因為飲d精華水所以三百年冇老死。證據就係主角最後果晚睇果幅1911年左右嘅相,入面有個細路女。
On9主角老母點會係男爵嘅女,男爵嘅女係Hannah,因為飲d精華水所以三百年冇老死。證據就係主角最後果晚睇果幅1911年左右嘅相,入面有個細路女。

咁佢點解三百年先黎一次m?

咁佢點解三百年先黎一次m?

咁飲d汁就兩三百年都唔死,點解唔可以兩三百年先大 仲咩唔問開始係友點解打飛機可以打得咁快?
屌樓上未打完 自膠

求故事完美解釋

巴打諗法幾有創意
Btw我故事理解係咁 我粉字返費事劇透得咁詳細

公爵(院長)得一個女 就係女主角
200年前因為公爵以為自己個妹患左病
所以不斷捉山下啲居民返城堡做實驗去救個妹
點知後來發現唔係病 係不育
不過佢之前既實驗已經激嬲左村民
所以後尾捉左佢個妹要燒死佢
但呢個時候個妹奇蹟地大左肚
男爵為左血統計劃開肚拎左BB出來 掉左落水池
而個BB就係女主角 因為當初早產 所以做成發展遲頓既缺陷
咁耐以黎先第一次黎M都係因為咁解
屌樓上未打完 自膠

求故事完美解釋

巴打諗法幾有創意
Btw我故事理解係咁 我粉字返費事劇透得咁詳細

公爵(院長)得一個女 就係女主角
200年前因為公爵以為自己個妹患左病
所以不斷捉山下啲居民返城堡做實驗去救個妹
點知後來發現唔係病 係不育
不過佢之前既實驗已經激嬲左村民
所以後尾捉左佢個妹要燒死佢
但呢個時候個妹奇蹟地大左肚
男爵為左血統計劃開肚拎左BB出來 掉左落水池
而個BB就係女主角 因為當初早產 所以做成發展遲頓既缺陷
咁耐以黎先第一次黎M都係因為咁解

咁點解佢副計唔會好似啲護士咁走晒樣?
因為佢食得多精華?
仲有點角男主角老母會好似預言家咁講咁多野又整到咁多公仔話女主角係夢中跳舞 仲未醒?
屌套野啲氣氛令我冇心機去諗
我認我細膽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞