[可能含劇透]有冇人今日睇左藥到命除

208 回覆
11 Like 1 Dislike
唔明點解男主角啲牙會出番嚟,點解最尾會奸笑,點解被人灌完又冇晒事,點解有一幕女主角見到佢浸喺嗰啲Tank 度死咗又冇事
岩岩諗到d野關於入院個下既3點05分同芭蕾舞公仔

巴打仲未講,想知
其實呢套值唔值得入場睇
其實呢套值唔值得入場睇

好睇人
其實呢套值唔值得入場睇

好睇人

我軍呢套個陣前半段同arrival一樣
悶悶地又恰唔著咁
後半段arrival就救返哂成套戲
反而呢套我覺得個twist好唔掂
其實呢套值唔值得入場睇

好睇人

悶悶地又恰唔著咁

根本唔算twist啦

但有可能係我睇唔明 好多位都好似有meaning但又可以當冇咩用既劇情....
其實呢套值唔值得入場睇

好睇人

覺得一般 懸疑黎講好普通下

如果你自問好高iq加會用一百二十分精神去睇
可能會覺得好睇

佢比出黎既答案其實解釋唔到個故事
希望有聰明人解釋下
其實呢套值唔值得入場睇

好睇人

悶悶地又恰唔著咁

根本唔算twist啦

但有可能係我睇唔明 好多位都好似有meaning但又可以當冇咩用既劇情....

其實好多人都睇唔明
佢前面鋪得太多似是而非既伏線
去到結局根本解釋唔到
變左多餘 拉低晒成套戲
我依家諗諗下覺得可能好多野本身就無意思
純粹導演想增加懸念或者令到畫面靚啲
唔明點解男主角啲牙會出番嚟,點解最尾會奸笑,點解被人灌完又冇晒事,點解有一幕女主角見到佢浸喺嗰啲Tank 度死咗又冇事

睇唔明
其實呢套值唔值得入場睇

好睇人

悶悶地又恰唔著咁

根本唔算twist啦

其實好多人都睇唔明
去到結局根本解釋唔到
變左多餘 拉低晒成套戲

係咪d野你睇唔明無意思咋 唔怕講出黎喎
我暫時唔明點解男主角老母知咁多野、打j
到底棚牙完整係咪代表主角所有被虐情節都只係主角FF 由甩牙到鑽牙到灌鰻係咪都係主角幻覺黎??

btw劇情太支離破碎唔想再深入研究
到底棚牙完整係咪代表主角所有被虐情節都只係主角FF 由甩牙到鑽牙到灌鰻係咪都係主角幻覺黎??

btw劇情太支離破碎唔想再深入研究

希望唔係導演懶有深度鳩加入去既
套野其實係咸片
套野其實係咸片

好難扯喎 點扯阿
套野其實係咸片

巴打重口味

睇唔明

我諗浸個tank係treatment 其中一part 就好似男主角都見到佢個老細浸左係tank但後來出現番一樣
其實老母唔係預知,只不過佢可能發左個有hanna既一夢(前題佢真係唔知真係有一滴汁同hanna)而佢話個舞者冇開眼,其實訓左,就係個前設黎。目的係想引出個男主角點令hanna喺成件事上,喺伯爵中訓醒,從而探索自己未來。可能呢個男主老母呢個懸念就係導演fake 下大家
今日睇完,我係比佢條預告吸引左
有好多巴打問點解條女會咁後生
我估應該係點精華有啲抗衰老作用
加埋女主角係特別發育遲緩先有咁嘅效果
打J果度我估係想話你知啲護士果樣似好後生
但其實副body已經係啊婆黎
佢地頂多可以換面,但個身體就難搞啲
所以就算有性需要,都只可以打J
唔可以扑野,好容易會整爛副body
至於男主角啲牙,真係諗唔到

套戲就ok嘅,係中間太長
明明男主角好多次都可以走得甩
但次次都要柒多次被人捉返佢
比著我一定叫個的士老車我去搭火車走
有咩事之後先班馬返黎搞大佢

但我比較想佢男主角被鹿搞到撞車係咪佢地計劃
同埋最後公司果幾個高層又係咪同醫院班友一齊呢?

Btw,我覺得果首純音樂好正
有無巴打搵到全首?
其實呢套值唔值得入場睇

好睇人

悶悶地又恰唔著咁

根本唔算twist啦

其實好多人都睇唔明
去到結局根本解釋唔到
變左多餘 拉低晒成套戲

係咪d野你睇唔明無意思咋 唔怕講出黎喎
我暫時唔明點解男主角老母知咁多野、打j

我咪話我有啲位睇唔明 套戲又無解釋
所以先諗會唔會係導演想增加懸疑性而加入去
你有無咩諗法可以解釋下先
shutter island 好睇過佢十條街
好撚on9
竟然用146分鐘睇左啲咁既野
以為啲水有長命功效 但對人有毒
所以提練鰻魚解毒添

如果精油可以長命
咁就唔明點解男爵想生仔但又要比精油女主角飲

仲要黎M先搞野

Btw, 唔好叫我睇多次

有無巴打搵到全首?

鹿似係安排 因為個獸醫話隻牛都係咁
我又係唔明點解男主即時去返搵當地警察 明明自己都一身傷
當地又冇其他醫院
男主老母似純9up
因為成套戲都冇交代男主老母的過去
反而老豆我諗係因為比班老鬼當代罪 所以自殺

有無巴打搵到全首?

鹿似係安排 因為個獸醫話隻牛都係咁
我又係唔明點解男主即時去返搵當地警察 明明自己都一身傷
當地又冇其他醫院
男主老母似純9up
因為成套戲都冇交代男主老母的過去
反而老豆我諗係因為比班老鬼當代罪 所以自殺

同埋鎮上面d人有d驚個院長 又係無解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞