[可能含劇透]有冇人今日睇左藥到命除

208 回覆
11 Like 1 Dislike
岩岩諗到d野關於入院個下既3點05分同芭蕾舞公仔

我唔明3點1係點解 又係幻覺? 定係唔想俾病人知道時間

我想知點解男主角隻錶停左係3點幾
題外話一開場死果條友雖則話係老人個朋友

但影佢死完全冇撚用囉
男主個老母係咪死左
有幕十秒到 火燒個箱
佢話冇人會黎果幕

係死左呀 flashback返男主角出發之前 男主角探完之後未上山之前佢老母死左
男主個老母係咪死左
有幕十秒到 火燒個箱
佢話冇人會黎果幕

係死左呀 flashback返男主角出發之前 男主角探完之後未上山之前佢老母死左

佢係咪死曬雙親 加工作壓力大
所有野都係自己幻想出黎

但影佢死完全冇撚用囉

就係果條友死左 所以男主角先要代佢上山搵老闆

但影佢死完全冇撚用囉

就係果條友死左 所以男主角先要代佢上山搵老闆

我都知...其實係比佢果度嚇一嚇條氣唔順
劇情差..交代唔到佢想表達既野
太混亂喇 伏線多但不完整
男主最後有可能係幻想?可能係第二個人 整左男主塊面上去?唔知係點,但最後奸笑應該有啲野。
女主幾樣衰 除左最後十分鐘冇咩好睇

總括黎講 睇完要洗眼
堆波真係...............
鬆弛下垂 連個睇落後生小小既護士都

醫院果班人係二百前既人,佢地係靠支聖水同換面皮維生,所以我估啲護士啲皮除左塊面應該皺過阿婆 同埋對波有啲cg痕跡假假地
利申:鳩估

換面應該淨係因為個醫生300年前比火燒過先要換面
其他護士未必要換面 淨係飲精油

冇諗過係二百年前既人
男主個老母係咪死左
有幕十秒到 火燒個箱
佢話冇人會黎果幕

所有野都係自己幻想出黎

佢老豆死個到又唔係好明
男主最後有可能係幻想?可能係第二個人 整左男主塊面上去?唔知係點,但最後奸笑應該有啲野。

總括黎講 睇完要洗眼

醫院果班人係二百前既人,佢地係靠支聖水同換面皮維生,所以我估啲護士啲皮除左塊面應該皺過阿婆 同埋對波有啲cg痕跡假假地

冇諗過係二百年前既人

屌你呢part好明顯喎
男主個老母係咪死左
有幕十秒到 火燒個箱
佢話冇人會黎果幕

所有野都係自己幻想出黎

佢老豆死個到又唔係好明

生意失敗聽到收音機話經濟好差跟住自殺

總括黎講 睇完要洗眼

冇諗過係二百年前既人

屌你呢part好明顯喎

sor 病母爸 個人比較蠢
有冇人講下隻鹿同間蒸氣室
個蒸氣室應該異度空間黎 隻鹿入左去又失蹤
呢套算唔算恐怖片?
有冇人講下隻鹿同間蒸氣室
個蒸氣室應該異度空間黎 隻鹿入左去又失蹤

可能d煙令人有幻覺 或者係好普通既劇情鋪排
呢套算唔算恐怖片?

唔算啦 最恐怖都係鑽牙同灌鰻
但其實都係核突>恐怖
嚇人既位一隻手數得曬
再多個問題 公爵個小朋友 扔左落鰻魚池冇死
咁去左邊?

女主咁後生喎 唔係佢黎掛?

Sor睇完套野真係太多問題諗唔明..
呢套算唔算恐怖片?

但其實都係核突>恐怖
嚇人既位一隻手數得曬

一身充滿電鰻~
呢套算唔算恐怖片?

但其實都係核突>恐怖
嚇人既位一隻手數得曬

一身充滿電鰻~

點解要鰻魚 用其他動物唔得咩
呢套算唔算恐怖片?

但其實都係核突>恐怖
嚇人既位一隻手數得曬

一身充滿電鰻~

點解要鰻魚 用其他動物唔得咩

佢有講過鰻魚依靠雪山啲水生存
比普通鰻魚生命力長左
所以佢地都要用鰻魚去提煉維他命
佢地兩父女就係不停飲用果啲維他命先生存到200年

1999 我理解應該係咁
好似明左啲野
女主係鰻魚池第一次黎m 所以魚唔敢咬佢(?)
之後院長話你成為女人了 原來係咁解
等咁耐係等緊佢黎m就屌得

後知後覺sor
究竟最尾奸笑同有返啲牙係點解
究竟最尾奸笑同有返啲牙係點解

你個名 消失左

其實男主最後突然出現都好奇怪
岩岩睇完 覺得應該好多野要明 但我全部都唔明
岩岩睇完 覺得應該好多野要明 但我全部都唔明

X2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞