【神學入門】Sing Hallelujah to the Lord 的意義

286 回覆
2489 Like 7 Dislike
唔好意思 阻阻大家 入面已經有巴打整咗兩條片 大家幫幫手推po同埋like條片等條片上到熱門 最好留埋言 但保持隊形 比多啲人睇到 同埋有巴絲有時間又識整嘅幫幫手 我地要分享比我地嘅長輩 佢地最鍾意睇呢啲唔洗用腦嘅片 又入晒佢地腦

除咗長輩圖 youtube係其中一個方法
https://lih.kg/1221927
遲下5p仔救港,全連登都打5p
推!
HALLELUJAH
當你們願意站出爭取公義,人民是會看到的
Push
推!
其實呢首歌
只要有睇過其中一次live片/現場聽過
好快識唱

當然本身係基督徒實識唱
所以d狗我肯定佢地已經入撚晒腦
同埋想講多少少 可能有啲off topic
聖經入面有講到真正既基督徒係要走入人群 同愛你既鄰舍
所以耶穌同神都有不斷遣派跟隨佢地既人去唔同既地方宣揚佢既道 佢既義
去行公義 人地係真係用踏足萬里咁到處奔波 係苦行既一種
而義呢個字 係聖經都會係咁出現
因為神係好著重義呢一樣野
只要有人做錯少少野就即刻皇天擊殺你
絕少會俾機會 就算之前係義人都係咁先
但唔知點解到咗依家 基督徒變咗離地既代名詞 其實都幾可笑
可能係因為依家既人只係聽到 信 呢一樣野
缺乏咗 行 呢一樣野
所以啲人先會成日講基督徒好偽善
好似永遠都係得個講字

利申基督徒
我竟然係連登嘅post裏面見到有人留言Amen

留意返
唔該大家唔好
1)攞聖經玩
2)改聖詩
3)再叫耶撚,請改口做基督徒
以防有真心膠真係以為咁做有用
尊重返各個宗教,千奇唔好變警犬咁低質
兄弟爬山,各自努力

pushhhhh
聽日見!
推推
接受唔到自己係連登睇到呢啲野
Amen
又真係令人平靜落黎既
https://m.youtube.com/watch?v=x_wZt_eNSDw

Sing Hallelujah to the Lord (一個小時版)

希望可以幫到大家
push
奇蹟黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞