[616!!!] 車路士球迷 Winter is coming 討論區

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
Sarri :"I come from Chelsea, another big club, clearly with less history than Juventus, because their level only raised over the last 10-15 years.

同d 比利時25 狗一樣咁q 賤
死得其所又多一位
第一次想屌死沙狗老母,估唔到係因為呢個原因
沙利sir (新上任至連勝期)
沙狗(季中至尾2果場)
沙利sir(穩守第3至奪歐霸)
沙狗(當車路士condom頭也不回去祖)
Who needs Sarri?
全年用同一個陣 一成不變
唔係臨尾隊隊讓4都拎唔到第3
歐覇抽籤又有運氣,四強都差d出局,決賽先有說服力
冇乜邊個真係因為佢戰術而打起左
靠既係世三個人能力多d
冇左沙利真係唔覺得可惜
拎阿朗做例岩曬
干地用到阿朗幾勁
沙狗用到阿朗變左過街老鼠
呢條廢老
真係當自己好撚有料到咁
D 迷沙死撚左去邊?
佢套所謂Sarriball根本要喺意甲先發揮到最大作用
意甲隊啲防守得啖笑
沙sir講得好!
Sarri :"I come from Chelsea, another big club, clearly with less history than Juventus, because their level only raised over the last 10-15 years.

同d 比利時25 狗一樣咁q 賤

我車condom
幫你破左個老閪冠軍處,轉過頭串柒呢間球會同球員,真係笑撚左
沙sir應該唔妥車仔好耐

撚屌高層
撚屌球員
撚屌球迷
Whatsapp Group
Eden Hazard: Thank You! I love you guys!
(Eden Hazard left)

————

Whatsapp Group

(Sarri left)
沙狗:洗撚同你班傻閪講咁多 走咪走囉
要靠成班撚屌先拎到第一個盃
個教練本身咪又係一條撚屌
沙狗應該同高層無乜野
都算滿足哂所有要求

佢似唔妥班球員球迷既態度
高層
沙利五虎將,高層剩係幫佢追1個
到季中先求多個
雖然好在高層冇信曬沙狗
其次油狗去美國好大喜功

球員
Kepa事件
雞屌未落車就開佢拖

球迷
We want sarri Out
Fuck sarri ball
咁講野就一定25
但我覺得事出必有因

好黎好去 唔會咁講野
唔關沙狗勁定廢事
係佢咁樣有啲口臭
同佢真人把口應該一撚樣
去美國 已經好撚嬲啦
佢都屌高層做乜鳩有咁既安排
班球員應該好撚大牌
雷斯 安狗 夏狗呢班真人一定好大袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞