[616!!!] 車路士球迷 Winter is coming 討論區

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
喺拿記咁耐咪就係得個第二 點樣成功法
唔記得申請凍結禁轉會令
就算買都冇得踢

下年batshuayi giroud abraham
諗起都興奮
唯希望hudson-odoi pedro willian pulisic是但一個出嚟救世
飲水毒撚
唔踢SORRYBALL = 贏歐霸
踢正宗SARRIBALL = WIN NOTHING
唔講真係唔記得
希望林伯用佢都唔好用巴卡約高
Jed

Btw數漏咗龍虎切
車踢唔出Sarriball就算贏歐霸都係唔滿意
真正學界波
佐仔留車機會大,沙狗話Pjanic一場波要掂波超過100次
沙狗仆街死
拎左個歐霸就覺得自己真係冠軍教頭
可能佢都冇預到自己拎到歐霸冠軍
呢球控唔到係因為干地唔識用佢(好似係)
CHO 龍虎切 傷Achilles 玩完兼報銷半季
美隊冇身位跑狗 馬連之流
唯有繼續靠安同柏度 但已老
覺得聯賽杯之後佢有認低威所以班球員先肯努力搶返個第三同歐霸
成隊波明顯減少咗鳩猜戰術
係前面照舊冇貨交先成日失分
係喎唔記得龍虎切踢嗰場友誼賽重傷咗
幫佢贏歐霸 偏偏咪係 比佢放逐
唔岩踢SORRYBALL既人囉

無世三CARRY 佢有柒歐霸拎
而家係度扮大枝野 批評世三
Juve's sporting director Fabio Paratici has praised Marina Granovskaia over the Sarri negotiations, describing her as 'one of the best' directors in the world.

夏薩特退出車路士群組 全隊靜晒
過去一季,車路士贏得歐霸盃、英超第3、聯賽盃打入決賽,上述佳績比利時王牌夏薩特功勞甚大,有球評甚至指車路士係夏薩特「1人球隊」,夏薩特最近已經轉投皇馬,告別效力7年嘅車路士,喺佢退出群組一刻,全隊靜晒,氣氛悲涼。

夏神退群一刻,隊友們才驚覺佢真係離開咗,艾馬臣柏美尼表示:「夏薩特留下一句『謝謝,我愛你哋』,然後退出咗,之後群組內再冇人留言,氣氛好怪異,佢離開嗰一刻我喃喃自語,佢真係走咗。」
西女人又贏
如果高價放又冇所謂
唔覺撚仔識用佐仔呢類防中
其實係已經開咗新群順便踢埋Sarri
During his unveiling at Juventus today, #Sarri confirmed that #Higuaín, who joined #cfc on loan in January, won't be staying at Stamford Bridge. He said: "I haven’t spoken to Gonzalo since the post-Europa League Final party. I had to get my ideas sorted on Juve and this club....

“I said it depends on Gonzalo because I get the feeling he didn’t enjoy the post-Juventus experience and was a little shaken after that season, these things happen. If he can get a strong reaction, he can play another 3-4 years at a high level.”
弱智
正前比丙朗踢 效果一定好好多
就算丙朗擺番左,中間都係DYBALA ,幾時會用呢件廢老
老老實實冇世三嘅比賽
卡迪夫城都打得好吃力
咁都有得賴世三
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞