[616!!!] 車路士球迷 Winter is coming 討論區

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
希汀克同肥賓都唔係俾油王炒
兩個都係晨早講咗完季就走
好彩廢老走咗
唔知佐真奴會點
好想知新領隊會點用呢條友
獨沽一味嘅踢法唔係個個領隊肯用
阿基里斯腱是人體最大的肌腱,完全無法拿其他部位取代也沒有任何訓練可以強化他,套句小鐵大的話:「基本上他就是人體的保險絲,一旦燒斷了保險絲一切就是打掉重練。」

何況休息之後因為長時間沒使用肌群的因素,不只會導致肌力下降甚至會有肌肉萎縮的現象產生,何況就算球員撐過了這些漫長且無趣的復健過程,由於阿基里斯腱重新生長後會有雜質,因此是不可能恢復到原本的那條強韌的根腱,換句話說,阿基里斯腱斷裂後的球員幾乎可以確定不可能回到自己最強的狀態。

CHO 切狗生涯已完
煙狗會唔會拎住c柒都贏唔到聯賽
咪咁傻啦
意大利國家隊夠唔打sorry ball
咪一樣用左仔
有料點會冇人用
呀朗自己做埋教練應該都拎到意甲 煙狗好難贏唔到
係咪100%買唔到人啦
Bye alfredo kristof
死得其所
不要忘記我地仲有傳奇聿利安
Interim / Caretaker 唔算啦
Javi Garcia 我寧可Eddie Howe, Graham Potter, Chris Wilder
車狗生涯已完
希汀克同肥賓 呢D係Temp job
perm job 既話 自己劈炮Sarri 係第一個
沙利 多謝你
球會已經跟住沙利你嘅意思引入佐仔,之後加埋西瓜,點係唔support呀?

我地車迷有冇第一場就叫你lan,好似肥賓咁?

跟住知道球會新一季世三走又無得買人就跳船,沙利你真係對得我住??!!
要躝就躝
冇心留喺度都冇用
希望黎緊重現鐵血精神
冇心踢既就bench
唔好喺度hea踢
鐵血精神 比起進攻同防反更重要
唔想再見到比人炒60 好似死狗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞