[616!!!] 車路士球迷 Winter is coming 討論區

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
打唔番起 ,真係等賣走...
sad but true
切同CHO都完了
一次過2件新星收皮
依家完全冇心機睇車新聞
上個月都仲唔想沙利hazard走
依家confirm左走都真係wfc..
成個禮拜都好抑鬱
我車同Salford同level
仲要星期六個義士..
星期日同琴日都有去返現場 好想喊
林狗
Jer 下 d 青訓,美國仔,好快會走出陰霾
1. 徹回送中惡法
2. 釋放所有被補人士
3. 取消暴動定性及道歉
4. 追究黑警使用暴力
5. 林狗下台
真係好不幸有一位義士去咗
但係依家起碼惡法暫緩
雖然4大訴求仲未達成
但公民社會重新凝聚
無咗14年嗰種垂頭喪氣嘅感覺
輿論已經唔係一面倒反我地
形勢係好好多
下次區選同立法會選舉又好快嚟
要收拾心情
等陣林鄭又要出黎激起民憤
個政府逼你日日發火根本無得收拾心情
林鄭愈on9我地愈有利
賣港賊婆淨係道歉,仲係咁口硬
沙里走林8黎真係哂左年
雖然林8風格都係打地面既
但係佢經驗始終未夠
希望如果佢黎到唔好被狗化
比多少少時間佢(要有心理準備有段時間踢得差)
BTW香港加油 車路士都繼續加油
Juan Mata has agreed to sign a one year contract extension at #mufc. He also has an offer to work with the club when he retires

馬達變埋獌聯名叔,當年佢走真係喊出黎,到宜家仲有d 心up,夏殺走反而一d 感覺都無
撚狗=弱化版摩狗
獁賊走仲有大把球星,夏狗走得返安仔
沙利 多謝你
雷斯 毒撚
其實睇超級盃贏定輸就知今季嘅走勢係點
真係為身體著想既話,去意甲可能好啲
明日大嶼,國歌法
但我怕反啲兩樣嘢,無反送終咁大凝聚力
Chelsea are unwilling to meet Willian's contract demands as negotiations rumble on.

Willian wants 2 years, Chelsea only willing to offer 1 year.

Interest from Barcelona and Atletico Madrid.

- The Evening Standard

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞