[616!!!] 車路士球迷 Winter is coming 討論區

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
6-0呢場係頭段死狗但之後打得唔係話差
有3球係 傳奇巴克利 傳奇AZP 傳奇ALONSO 自爆
你揀邊邊

Willian ❌ Ronaldo ✅
David Luiz ❌ Chiellini ✅
Giroud ❌ Dybala ✅
Barkley ❌Pjanic ✅
Marcus Alonzo ❌Alex Sandro ✅
Zappacosta ❌ João Cancelo ✅
Cahill ❌ Bonucci ✅
快登記!7月2日選民登記截止!
https://lih.kg/1234978
車已經淪為踏腳石
比較期待佢同C朗既相處
Higuain>>>>>>>>>all
前排油王仲講緊炒唔炒佢
前鋒得番豬sir 同譚仔連同亞衣

垃圾女人達應該唔會番來
仲有藍斯
雷斯勁過意大利被咬廢老
次次睇歐聯班祖狗老鬼都係比人撚
請屌帥算啦
唔想見到個未成氣候既legend比人屌到開花
球會已經跟住沙利你嘅意思引入佐仔,之後加埋西瓜,點係唔support呀?

我地車迷有冇第一場就叫你lan,好似肥賓咁?

跟住知道球會新一季世三走又無得買人就跳船,沙利你真係對得我住??!!
你揀邊邊

David Luiz ❌ Chiellini ✅
Giroud ❌ Dybala ✅
Barkley ❌Pjanic ✅
Zappacosta ❌ João Cancelo ✅
Cahill ❌ Bonucci ✅

呢兩個位大敗
係龍門
同防中位 贏,其他全敗
無得買人 牙屌睬你有味
完全諗唔到有邊個會想執垃圾車依個爛攤子
C郎教波攞歐洲國家杯,Kepa教波輸聯賽杯決賽,係跟都跟C郎教波
比撚仔 當遊戲咁玩
有無人支持Daddy三進宮
DADDY 是最好人選
同意。
號召車迷下季蛆狗作客拿玻里時一齊飛去那不勒斯圍屌沙狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞