[616!!!] 車路士球迷 Winter is coming 討論區

1001 回覆
19 Like 4 Dislike

咁樣ban轉會窗真係好on9
個陣殘到咁 點撚樣打咁多條線
sing hallelujah
sing hallelujah to the 安
Only 安 can take che取歐聯
摩二個法比位咪啱
講得好!
摩二有兩個防中住法比可以安心派牌,佐仔未識睇情況淨係一腳彈上去,坦白講法比踢佐仔個位其實仲好,係防守差
d

我唔係特別鍾意高華狗,但係佢比佐仔啱踢林伯嘅波,林伯需要嘅中場唔一定要派牌叻但係一定要識做工兵

車中場唔夠人,快簽高華狗,唔好益干地
Happy birthday to Chelsea legend Frank Lampard who turns 41 today. I hope you have a good one #SuperFrank #CFC 👊🏼💙
轟人腳咁柒,踢防反 團積中場

佐狗 用來長傳突擊
可能有一線生意
兩個防中
一路都係得一隻馬迪狗咋喎
Jorginho ready to quit Chelsea after just one year to join Maurizio Sarri at Juventus

佐狗可能又走

Frank Lampard tells Derby players he WILL quit Rams if Chelsea make right offer

撚仔準備
其實有另一隻係工兵幫手,唔係純防中,馬迪啱踢進攻型球隊防守中場
黎緊有毒撚加巴卡藥膏
長傳可以用雷神,如果佐仔踢摩二法比個位要少d一腳彈上去,無人識接應
巴卡/波牛
毒撚 佐狗

照計應該雙防中啦
如果撚仔 跟番DADDY果套
一個掃蕩 一個駁腳 防反
前邊應該得安 識踢呢D
終極西波
純粹要塞住個中場巴卡無問題,一向前或者要交波就唔識講啦
差唔多啦,中場要走上走落,佐仔唔啱踢
佐仔前排先屌佢契爺去祖係25狗
同埋我地無得買人仲邊會放中場走
Testing

Testing
佐狗AGENT 都開始放風話走
轟不嬲都見錢眼開,蛆肯開個靚價 即刻送走
西女人又贏
Sarri: "Chelsea were great, but in the latter half, I felt professional and personal needs to return to Italy"
Sarri asked about tactics at Juve, says he can do 4-3-3 or 4-3-1-2, addings...: "We had to accompany Eden Hazard's characteristics, as he could change the game, but also his presence caused issues in defending that we had to work on."
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞