[616!!!] 車路士球迷 Winter is coming 討論區

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
沙利 多謝你
煙sir走其實唔重要
最緊要你搵個第二個進攻教練
唔好林伯啦 真係會變撚狗
transfer ban之下無得揀
得true blue肯教
再唔係就Javi Garcia之流
又好似去返雨傘咁,邊個上防具就係鬼
反正都係玩養仔 咪俾撚狗玩吓
True blue 得 摩sir 林sir 同zola sir
煙sir走其實唔重要
最緊要你搵個第二個進攻教練
唔好林伯啦 真係會變撚狗
transfer ban之下無得揀
得true blue肯教
再唔係就Javi Garcia之流

True blue 得 摩sir 林sir 同zola sir

Ching rip
戰績唔知點啦,但相信佢+ Jody 係有能力提升班青訓實力
Chelsea's last 5 trophy-winning managers stayed an average of 101 days after the win:

Sarri - left 18 days after Europa League
Conte - 55 days after FA Cup
Mourinho - 228 days after PL
Benitez - Mourinho appointed 19 days after Europa League
Di Matteo - 186 days after CL
皇馬失望完一季積極買人就叫重建
我地呢d叫中遊化
開始老作
煙剷未走時: Sorryball
煙剷走咗時: 水銀瀉地
沙利都官宣左
撚狗落台嗰陣林鄭仲平平安安
對屈狗之後就轉晒風向j sarriball
沙利成為第一個唔係比油王炒,而係自己劈炮唔撈既教練
仲勇過干地
真係得皇狗先可以重建既時候話買邊個就邊個
舊年死追爛追兩個月,結果未足一年就走咗
祖記賠左幾$比車?
有冇ching知邊到仲有歐霸決賽落場版full set hazard賣同埋幾錢到 星期六上過prokicker睇最後一件L但心口啲字好似花咗
我買咗$1200
5m
似係曲線串迷沙班友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞