[PC/PS4/XB1]上古卷軸討論區 05 改左名呀!!!

993 回覆
8 Like 1 Dislike

我去到好高lv,成身自己完美打造完美附魔裝都覺得難打,
尤其米拉克同要係咁比錢個任,你得lv9就唔好咁快去騎龍先啦

原來係DLC嚟
笑死我 我岩岩格硬做左個任
係同個魔法佬去調查本黑暗經書
去左個地方要用魔塊機關將D水升高升低
有D似解迷遊戲咁, 入面D機械人完全唔夠打
要靠係白漫城拎返嚟果條女打, 同埋個魔法佬

之後去到後尾睇本經書入左去個奇幻地方, 要第一二三四章咁過
入面得返我一個, 完全唔夠揪
我格硬用additemmenu拎晒D補血藥水, 血駁血咁過左關

睇嚟都係飛返去天際玩返主線任先
新手留名
冇時間玩
問題都冇心機打
問左兩樣先

1. 想玩唔同路線洗唔洗restart game
E.g. 狼人吸血鬼兩極
盜賊,唔同軍隊勢力個d
想知每條路線可以睇咩網?求推介

2.其實主線有乜
我殺完最山頂睇書打個條穿越時空既龍(好似係)成年冇玩唔記得咁多
同1.有關,我一路玩落去,想玩曬支線是咪低能?因為好似冇故事睇

1:係決擇位save就ok
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Skyrim
2:主線咪係啲官方DLC加遊戲本體
玩晒支線我驚你有心無力
你可以試下淨係玩啲大型支線
eg矮人科技任(要你執本書先可以觸發嗰個)
破曉者

主線係講主角完成宿命同任務,打敗(解放)奧杜因
支線其實都幾得意,有d大嘅支線建議做下,例如咩歷史的塵埃,16個魔神任,瑪拉幫人溝女,捉條囡做雞證據,從戰鬥中消失之類,除左有劇情,仲會去多好多地方 呢隻game慢慢玩就得,行到邊咪做到邊,唔駛為打完主線而死沖爛沖

原來個矮人任就係歷史的塵埃
好鍾意呢個任嘅劇情

我記係打完主線柒下柒下尻做d支線
有個要比幾次錢
係咁話要挖野收我錢,都唔知係咪昆我錢
不過我較左十萬負重,賣垃圾好有米
之後真係有得落去,但d怪都廢廢地
利申玩法師,火球火球
新手留名
冇時間玩
問題都冇心機打
問左兩樣先

1. 想玩唔同路線洗唔洗restart game
E.g. 狼人吸血鬼兩極
盜賊,唔同軍隊勢力個d
想知每條路線可以睇咩網?求推介

2.其實主線有乜
我殺完最山頂睇書打個條穿越時空既龍(好似係)成年冇玩唔記得咁多
同1.有關,我一路玩落去,想玩曬支線是咪低能?因為好似冇故事睇

1:係決擇位save就ok
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Skyrim
2:主線咪係啲官方DLC加遊戲本體
玩晒支線我驚你有心無力
你可以試下淨係玩啲大型支線
eg矮人科技任(要你執本書先可以觸發嗰個)
破曉者

主線係講主角完成宿命同任務,打敗(解放)奧杜因
支線其實都幾得意,有d大嘅支線建議做下,例如咩歷史的塵埃,16個魔神任,瑪拉幫人溝女,捉條囡做雞證據,從戰鬥中消失之類,除左有劇情,仲會去多好多地方 呢隻game慢慢玩就得,行到邊咪做到邊,唔駛為打完主線而死沖爛沖

原來個矮人任就係歷史的塵埃
好鍾意呢個任嘅劇情

我記係打完主線柒下柒下尻做d支線
有個要比幾次錢
係咁話要挖野收我錢,都唔知係咪昆我錢
不過我較左十萬負重,賣垃圾好有米
之後真係有得落去,但d怪都廢廢地
利申玩法師,火球火球

個個掘完係有料到架我記得
條友做隨從好好打

Enderal黎 無人物美化mod
將就下啦

又一個用弓嘅同志

將就下啦

又一個用弓嘅同志

對弓箭有種執著
Enderal將弓箭nerf到仆街都我堅持玩潛行弓
其實都幾無謂

玩上古邊個唔係潛弓

將就下啦

又一個用弓嘅同志

對弓箭有種執著
其實都幾無謂

玩上古邊個唔係潛弓

將就下啦

又一個用弓嘅同志

對弓箭有種執著
其實都幾無謂

玩上古邊個唔係潛弓

玩魔法弓?

將就下啦

又一個用弓嘅同志

對弓箭有種執著
其實都幾無謂

玩上古邊個唔係潛弓

玩魔法弓?

戰法師先係最屈機嘅職業

將就下啦

又一個用弓嘅同志

對弓箭有種執著
其實都幾無謂

玩上古邊個唔係潛弓

玩魔法弓?

戰法師先係最屈機嘅職業

你開得魔法我已經用弓爆左你頭
新手玩火法,有幾點想問
1.法師用咩武器,有冇得加毒藥?
2.玩到後期啲高級法術書係邊到搵
3.一開頭有冇啲免費隨從?
唔該
新手玩火法,有幾點想問
唔該

法師最好裝mod啦,啟示錄ordinator 呢d
武器唔需要,雙手火球夠做,最好附魔有減毀滅系魔耗
法術書加入冬堡同d 導師買,順便可以搵佢地訓練升lv
宮廷法師都有機會有得賣
隨從唔知你想要邊種,主線殺第一條龍後有lydia,河木有弓手,做完其他城男爵都有侍衛
冬堡有Brelyna
裂谷好似都有個男法師
好似我咁兩條女一火一電,一條女前面坦,一條女後排補下血咪正
法師團
新手玩火法,有幾點想問
唔該

法師最好裝mod啦,啟示錄ordinator 呢d
武器唔需要,雙手火球夠做,最好附魔有減毀滅系魔耗
法術書加入冬堡同d 導師買,順便可以搵佢地訓練升lv
宮廷法師都有機會有得賣
隨從唔知你想要邊種,主線殺第一條龍後有lydia,河木有弓手,做完其他城男爵都有侍衛
冬堡有Brelyna
裂谷好似都有個男法師

Down mod大把魔法follower比你揀
玩到百變小櫻咁都得

將就下啦

又一個用弓嘅同志

對弓箭有種執著
其實都幾無謂

玩上古邊個唔係潛弓

我都唔係,
無膽既傻仔先玩潛弓

將就下啦

又一個用弓嘅同志

對弓箭有種執著
其實都幾無謂

玩上古邊個唔係潛弓

玩魔法弓?

戰法師先係最屈機嘅職業

你開得魔法我已經用弓爆左你頭

你拉得弓黎射得我兩滴血之後,
已經比我衝到過黎用大槌扑爆你個頭
新手玩火法,有幾點想問
唔該

玩法一定玩召喚師,
去到個瑪雯宴會0裝備都輕鬆清場yeah#lme
而且召dlc既怪好勁,有隻只可以召三次既巨人應該係全上古最強既npc
新手玩火法,有幾點想問
唔該

1.無
2.我玩開弓箭唔知
3.一開始Riverwood可以做一個叫Triangle Love既mission, 有個妖精弓箭手同一個男人爭女,如果你幫佢佢就會做你隨從

後期正既法書一係做任(做任都得好少任有勁野),一係魔法書院,一係入啲有好強法師既洞,多數都係地下城,

就好似你做召師後期會有本技書係復活一隻無時間限制(永久)既屍體,有間小屋入面個法師就係負責比你殺死之後永久復佢,唔記得乜乜乜小屋,有姓名既npc黎,睇過好似話全天際最強數一數二既法師黎
笠冬條仆街掛住溝女唔推po

成日無浦頭
偽毒

咩呀唔得閒咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞