[PC/PS4/XB1]上古卷軸討論區 05 改左名呀!!!

993 回覆
8 Like 1 Dislike

執左堆美化mod
但係唔識整人
慎入

霸氣

個人本身係導入
跟住自己執左一陣
然後就變左不男不女
好耐以前極速爆機冇認真睇故事,而家想入返坑有心無力

唔好呀....唔好比個講故佬有機會.........

唔想聽咁我走囉

唔得

TS IV
執左堆美化mod
但係唔識整人
慎入

霸氣

個人本身係導入
跟住自己執左一陣
然後就變左不男不女

咁先有特色
好撚過D垃圾蘿莉

TS IV

YES,人類掘起嘅地方

唔想聽咁我走囉

唔得

你都唔比我講故仔,咁我留係到仲有咩意義WO

唔想聽咁我走囉

唔得

唔好走
我用笠冬換你返黎

唔想聽咁我走囉

唔得

唔好走
我用笠冬換你返黎

都係你好
(蘇扑得user - 笠冬)

喺個火堆隔離諗點解咁多人想我po圖

無路

"大家唔好再要我每日上黎啦 "
以後不定時po圖

成個林夏薇咁

個頭飾好核突呀

以後唔po圖
其他人唔好問我點解唔po圖 要問問笠冬

喺個火堆隔離諗點解咁多人想我po圖

無路

"大家唔好再要我每日上黎啦 "
以後不定時po圖

成個林夏薇咁

個頭飾好核突呀

以後唔po圖
其他人唔好問我點解唔po圖 要問問笠冬

9UP咋我乳仔

唔想聽咁我走囉

唔得

唔好走
我用笠冬換你返黎

都係你好

突然做左壞人
http://www.nexusmods.com/skyrim/users/1034867/?tb=mods&pUp=1
呢個作者啲mod正到無得輸

動漫系
新手留名
冇時間玩
問題都冇心機打
問左兩樣先

1. 想玩唔同路線洗唔洗restart game
E.g. 狼人吸血鬼兩極
盜賊,唔同軍隊勢力個d
想知每條路線可以睇咩網?求推介

2.其實主線有乜
我殺完最山頂睇書打個條穿越時空既龍(好似係)成年冇玩唔記得咁多
同1.有關,我一路玩落去,想玩曬支線是咪低能?因為好似冇故事睇

唔想聽咁我走囉

唔得

唔好走
我用笠冬換你返黎

都係你好

我對個個都咁好
除左笠冬

唔想聽咁我走囉

唔得

唔好走
我用笠冬換你返黎

都係你好

我對個個都咁好
除左笠冬

好叻咩
我有第個囉SOR
新手留名
冇時間玩
問題都冇心機打
問左兩樣先

盜賊,唔同軍隊勢力個d

2.其實主線有乜
我殺完最山頂睇書打個條穿越時空既龍(好似係)成年冇玩唔記得咁多
同1.有關,我一路玩落去,想玩曬支線是咪低能?因為好似冇故事睇

1:係決擇位save就ok
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Skyrim
2:主線咪係啲官方DLC加遊戲本體
玩晒支線我驚你有心無力
你可以試下淨係玩啲大型支線
eg矮人科技任(要你執本書先可以觸發嗰個)
破曉者
新手留名
冇時間玩
問題都冇心機打
問左兩樣先

盜賊,唔同軍隊勢力個d

2.其實主線有乜

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Skyrim
玩晒支線我驚你有心無力
破曉者

主線係講主角完成宿命同任務,打敗(解放)奧杜因
支線其實都幾得意,有d大嘅支線建議做下,例如咩歷史的塵埃,16個魔神任,瑪拉幫人溝女,捉條囡做雞證據,從戰鬥中消失之類,除左有劇情,仲會去多好多地方 呢隻game慢慢玩就得,行到邊咪做到邊,唔駛為打完主線而死沖爛沖

唔想聽咁我走囉

唔得

唔好走
我用笠冬換你返黎

都係你好

突然做左壞人

咩突然,一向都係
新手留名
冇時間玩
問題都冇心機打
問左兩樣先

盜賊,唔同軍隊勢力個d

2.其實主線有乜

玩晒支線我驚你有心無力
破曉者

主線係講主角完成宿命同任務,打敗(解放)奧杜因
支線其實都幾得意,有d大嘅支線建議做下,例如咩歷史的塵埃,16個魔神任,瑪拉幫人溝女,捉條囡做雞證據,從戰鬥中消失之類,除左有劇情,仲會去多好多地方 呢隻game慢慢玩就得,行到邊咪做到邊,唔駛為打完主線而死沖爛沖

原來個矮人任就係歷史的塵埃
好鍾意呢個任嘅劇情
另外其實我仲有好多關於MOD嘅問題想問
我而家MCM 個menu淨係得SkyIU 同埋highheel
係咪有問題?
我明明裝左body slide, additemmenu 呢D mod, 但唔知可以係邊度set

同埋做動作果D我係係裝備欄入面, 要首先click左選動作果個item, 然後再click播放個item, 想問下有冇得快D等佢做唔同嘅動作?
如果想佢做埋表情係咪一定要裝EXE?
唔想佢平時玩果陣都木口木面
想佢有D反應應該點做

body slide, additemmenu冇MCM嫁
有個Pinup poser menu既mod不過個作者更新得好快所以好多時唔兼用
我用緊osa禁制擺pose, 得閒教你
表情就係mfg console+female facial animation

推薦你用埋hn66 long eyelash
索好多

等巴打賜教
即刻PO多兩張先

登山LOOK

好似未放過大頭

BTW, 而家玩緊主線任, 成日都唔夠打
MOD果D裝已經有3XX裝甲防
但攻擊力勁低, 用把弓得65攻

玩到係河木鎮比異教徒襲擊, 追左去第二個島, 去到個舊制壇入面
比人打兩野就GG (9LV咋 )

想問下係咪應該升高D LV先做任

你玩緊DLC呀
番番去SKYRIM升耐D先啦

你條女如果執多兩執會好正
如果部機勁既裝埋KS Hair HDT版
..............都係唔好玩HDT住喇你

我去到好高lv,成身自己完美打造完美附魔裝都覺得難打,
尤其米拉克同要係咁比錢個任,你得lv9就唔好咁快去騎龍先啦
終於有真‧色差圖

我夠有

其實無褲既話下面係唔係只係得啲肉色?

應該係

有圖有真相
終於有真‧色差圖

我夠有

其實無褲既話下面係唔係只係得啲肉色?

應該係

有圖有真相

我fair skin較左unshave

唔想聽咁我走囉

唔得

唔好走
我用笠冬換你返黎

都係你好

突然做左壞人

咩突然,一向都係

識得我耐就知我好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞