[PC/PS4/XB1]上古卷軸討論區 05 改左名呀!!!

993 回覆
8 Like 1 Dislike
淨係一未靠大冇用
日本後宮毒撚game都唔會個個都大波
亞龍人貓人要大波做乜
cbbe 可調較個波大細咪幾好
淨係一未靠大冇用
亞龍人貓人要大波做乜

Agger
Unpb真係太過大
大到唔啱比例
淨係一未靠大冇用
亞龍人貓人要大波做乜

Agger
Unpb真係太過大
大到唔啱比例

iPad
我又貼下圖

新朋友

八字波

轉左身型就開始被攻擊喇

垃圾UNP
CBBE就唔會有呢個問題
仲有事業線添
我又貼下圖

新朋友

八字波

轉左身型就開始被攻擊喇

用UNPB嘅樓豬表示部分衫都係八字波

cbbe最正
unp瘦猛猛
今晚返去搞搞對波佢
我又貼下圖

新朋友

八字波

轉左身型就開始被攻擊喇

cbbe最正
unp瘦猛猛

咁要個瘦底大波定ipad肥婆?
我又貼下圖

新朋友

八字波

轉左身型就開始被攻擊喇

cbbe最正
unp瘦猛猛

其實我都係覺得unbp個身形接近現實多d嘅
只要唔較到咁大波的話
我又貼下圖

新朋友

八字波

轉左身型就開始被攻擊喇

cbbe最正
unp瘦猛猛

只要唔較到咁大波的話

CBBE先完美有肉地又有籮
我又貼下圖

新朋友

八字波

轉左身型就開始被攻擊喇

原來巴打都係用unpb
失覺晒
八唔八字有時好睇角度架姐
如果太集中就會好似fake boobs
我囡囡唔興戴有鋼圈嘅bra
所以會"the" 啲

不過呢個波型都真係唔算靚
因為我本身個整合包得個好簡單嘅ece
對波淨係有得較大細,連個形狀/curve都冇得較
尋日試左裝返個最新嘅ece, d人樣即刻炒晒車

我條女個波型最靚
according to手長鬼絲打

轉左身型就開始被攻擊喇

原來巴打都係用unpb
失覺晒
八唔八字有時好睇角度架姐
如果太集中就會好似fake boobs
我囡囡唔興戴有鋼圈嘅bra
所以會"the" 啲

不過呢個波型都真係唔算靚
因為我本身個整合包得個好簡單嘅ece
對波淨係有得較大細,連個形狀/curve都冇得較
尋日試左裝返個最新嘅ece, d人樣即刻炒晒車

UNPB身材豐滿啲

但手同腰都好幼

有班傻仔仲用iPad身材嘅CBBE

上網搵都係unpb嘅衫又多d

cbbe 有preset 可以換做大波星人

咪臭係
淨係一未靠大冇用
亞龍人貓人要大波做乜

同ece都有sub mod比你較身型
仲要細微到連手指公幾大都比你set
自己search nexus
今晚返去搞搞對波佢

隆胸
我又貼下圖

新朋友

八字波

轉左身型就開始被攻擊喇

cbbe最正
unp瘦猛猛

只要唔較到咁大波的話

骨感既女仔始終唔及大波肉感
CBBE仲可以自己教翻波形
著衫又可以教翻有push up效果
unbp裝過一次好快就uninstall左

乜有咁多option架咩
之前一路用都唔知... 以為純粹身形嘅分別
點樣整先較到波形架? 同埋push up效果
跪地求教
係嘅即刻轉返會
我又貼下圖

新朋友

八字波

轉左身型就開始被攻擊喇

cbbe最正
unp瘦猛猛

只要唔較到咁大波的話

有呀!!!!!
CBBE我個Bodyslide有push up個present

而家我條女著衫果陣就push左上黎
一脱就dur番好真實
我又貼下圖

新朋友

八字波

轉左身型就開始被攻擊喇

cbbe最正
unp瘦猛猛

只要唔較到咁大波的話

乜有咁多option架咩
之前一路用都唔知... 以為純粹身形嘅分別
點樣整先較到波形架? 同埋push up效果
跪地求教
係嘅即刻轉返會

我識
淨係一未靠大冇用
亞龍人貓人要大波做乜

同ece都有sub mod比你較身型
仲要細微到連手指公幾大都比你set
自己search nexus

原來仲有個ECE sub mod架?
我本身個ECE淨係有得較大細
之後裝左個最新版ECE, 就有你講果D option, curve呀, 左邊波右邊波都有得獨立調整
但唔知係咪同我本身整合包個ECE撞左
一裝完個最新版D人樣就炒晒車
焗住uninstall返佢

但如果咁講的話, 用ECE 其實改UNBP個波形都得架喎
得我一個留守UNPB
得我一個留守UNPB

仲有我
得我一個留守UNPB

仲有我

其實我都真係鍾意UNPB個身形多少少
好似真實D, 同埋我目標係要整條好似真人咁嘅索爆囡囡出嚟

整好左先開波玩主線
橫掂而家個舊save又壞能埋, 又要重新玩過
有無人同我一樣睇左笠冬新名係女人笠冬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞