[PC/PS4/XB1]上古卷軸討論區 05 改左名呀!!!

993 回覆
8 Like 1 Dislike
好變態

係囉

好彩me鍾意精靈

原來個仲有再重口嘅

啲精靈個個下巴尖到殺死人
點解都有市場

game柒only
好變態

係囉

好彩me鍾意精靈

原來個仲有再重口嘅

點解都有市場

話人好變態既人最重口味,玩到非人類
好變態

係囉

好彩me鍾意精靈

原來個仲有再重口嘅

點解都有市場

話人好變態既人最重口味,玩到非人類

有冇高手可以幫我睇睇D排序
指教下

我用緊mod organizer, 有分左邊同右邊排序
爬完文話右邊排序就用LOOT搞掂,
左邊排序就主要分3個部分:
1) 系統基本需求 (即係dlc呀, 唔影響覆蓋果D)
2) 一般的 Mod (即係跟返右邊咁排)
3) 動作、骨架、網格、皮膚等等

但有D我都唔識分佢應該擺落邊度
同埋邊個MOD覆蓋邊個MOD又好似有關係
有冇巴打可以幫幫我

而家個SAVE好似壞左
係戶外嘅SAVE就入唔到 (無限loading), 一定要係室內嘅SAVE先入到GAME
想問埋如果搞掂返晒D排序, 個SAVE係咪壞左就壞左?
一定要重頭開始玩過?
有冇高手可以幫我睇睇D排序
指教下

我用緊mod organizer, 有分左邊同右邊排序
爬完文話右邊排序就用LOOT搞掂,
左邊排序就主要分3個部分:
1) 系統基本需求 (即係dlc呀, 唔影響覆蓋果D)
2) 一般的 Mod (即係跟返右邊咁排)
3) 動作、骨架、網格、皮膚等等

但有D我都唔識分佢應該擺落邊度
同埋邊個MOD覆蓋邊個MOD又好似有關係
有冇巴打可以幫幫我

而家個SAVE好似壞左
係戶外嘅SAVE就入唔到 (無限loading), 一定要係室內嘅SAVE先入到GAME
想問埋如果搞掂返晒D排序, 個SAVE係咪壞左就壞左?
一定要重頭開始玩過?

左邊排序

右邊排序

fix唔撚到個ctd係咩玩法

無限loading 揮手區
每日平均用1-2個鐘頭嚟解決入唔到game / 壞save嘅問題

其CTD之

解決左喇?

冇心機搞
好變態

係囉

好彩me鍾意精靈

仲變態
好變態

係囉

好彩me鍾意精靈

仲變態

好變態

係囉

好彩me鍾意精靈

仲變態

唔好歧視人
嘩屌online 個晨風dlc竟然係阻止阿古捷斯墜落

Who is 阿古捷斯?

冇睇過馬沙之反擊?

冇睇過馬沙之反擊?

好毒呀

冇錯, DLC就係要阻止隕石墜落vivec城

應該係呢粒.....叫做荒石/Baar Dau....或者真理部(睇過1984就明 )
專門用黎收押異見份子

應該係呢粒.....叫做謊石/Baar Dau....或者真理部(睇過1984就明 )
專門用黎收押異見份子

應該係呢粒.....叫做謊石/Baar Dau....或者真理部(睇過1984就明 )
專門用黎收押異見份子

晨風成日出事

專門用黎收押異見份子

晨風成日出事

呢粒野冇左vivec神力控住就跌左落黎撞毀左個城,仲搞到紅山爆發

專門用黎收押異見份子

晨風成日出事

呢粒野冇左vivec神力控住就跌左落黎撞毀左個城,仲搞到紅山爆發

紅山?

專門用黎收押異見份子

晨風成日出事

紅山?

火山 結果搞到黑精要走佬

專門用黎收押異見份子

晨風成日出事

紅山?

紅山爆發

專門用黎收押異見份子

晨風成日出事

紅山?

紅山爆發

座火山叫紅山 Red Mountain
想問下ps4有冇中文的?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞