[PC/PS4/XB1]上古卷軸討論區 05 改左名呀!!!

993 回覆
8 Like 1 Dislike
只有玩see 無skse好似溝通唔到

se版裝左百幾個mod都未試過ctd
等緊三月skse下載

新巴打
順便問下SE可唔可以用非SE版嘅MOD?

可以阿 好多無skse既都支援到
或用程式轉換
i5 4460 1050. 同時50幾個隨從跟住打怪勁正
我都留左隻se係度未裝
畫質係咪靚好多?

se版唔打enb都好靚
只有玩see 無skse好似溝通唔到

se版裝左百幾個mod都未試過ctd
等緊三月skse下載

新巴打
順便問下SE可唔可以用非SE版嘅MOD?

可以阿 好多無skse既都支援到
或用程式轉換

地方 隨從 都幾乎得 但功能 動作好多都唔得 要等三月出skse
我都留左隻se係度未裝
畫質係咪靚好多?

se版唔打enb都好靚

其實se只不過改左畫質
但畫質/ texture又唔夠本身skyrim d mod或enb靚
原本有既mod又轉唔到去se
咁其實到底點解要玩佢?單純懶得裝enb/texture mod?

我se都裝埋enb 買左原版送左se味玩se 想再玩多次而唔洗重玩原版掛
問個好唐突既問題:
依度有幾多人買正版黎玩架?

3,4,5代同online 都有買
問個好唐突既問題:

問個好唐突既問題:

問個好唐突既問題:

費事又比人話溝女
問個好唐突既問題:

14年嗰陣買shogun2 total war順便買埋
問個好唐突既問題:

原來得我唔係 我行開先

開心版玩咁耐
問個好唐突既問題:

原來得我唔係 我行開先

開心版玩咁耐

特賣第一件事買skyrim是常識吧
(利申開心版冇咩問題既 )

好cute啊

好cute啊

未來走私犯

好cute啊

未來走私犯

高精狗歧視弱勢
想問下ECE 同racemenu 可唔可以同時存在?

好似兩樣野黎喎
定我記錯左

孤獨坐懸崖邊

好似兩樣野黎喎
定我記錯左

兩樣都係整容野黎,當時我唔熟mod,兩樣都同時裝左
但其實無需要

係阿, 兩個MOD 嚟
我本身裝左ECE, 但而家想裝埋RACEMENU
但驚炒車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞