[PC/PS4/XB1]上古卷軸討論區 05 改左名呀!!!

993 回覆
8 Like 1 Dislike
想問下你地隻skyrim駛唔駛用applocate嚟開game?
終於要砍掉重裝 , 但本身DL落嚟果隻係漢化版
用要柒到還原唔到, 一定要用applocate先入到GAME

唔知咁樣會唔會影響到之後裝MOD
想用最純淨嘅主體嚟開始
唔想再重裝

毛「神神」好核突啊

渣ga蜘蛛都叫核突.....

尤其是佢地嗰對雞乸咁大嘅眼

5代個d咪正常,蜘蛛都叫日常會見到
3代個d

Fallout啲曱甴

屌 昆蟲黎講我最驚蜜蜂 其他乜到唔驚
蛇蟲鼠蟻大強都未驚過
但睇gameplay見到fallout4 d giant wasps
加埋d配音簡直

好想有囡囡睇我玩fallout打曱甴都唔驚嘅英姿

繼續扮啦你
想問下你地隻skyrim駛唔駛用applocate嚟開game?
用要柒到還原唔到, 一定要用applocate先入到GAME

想用最純淨嘅主體嚟開始
唔想再重裝

你嗰個skyrim係簡體定正體中文?

個人覺得歷代最噁心生物

我都有玩依個mod架
依隻野lore-friendly架
雖然好噁心但聽講B社設定佢地幾高智慧下架

肥嘟嘟好得意

+1
玩個falskaar 一開始要揾個阿伯把聲好難聽
玩個falskaar 一開始要揾個阿伯把聲好難聽

https://news.gamme.com.tw/541752
其中的29位NPC配音都是他親自挑選
貼錢做mod算係咁啦(雖然係佢老豆嘅錢)
將就下啦

想用最純淨嘅主體嚟開始
唔想再重裝

殘體漢化 DL左大學漢化, 但佢話要DEL左蕭果D漢化先裝得

想用最純淨嘅主體嚟開始
唔想再重裝

殘體漢化 DL左大學漢化, 但佢話要DEL左果D漢化先裝得

想用最純淨嘅主體嚟開始
唔想再重裝

我有個官中版純data file 我一陣上傳上嚟
你試下用唔用到

地圖好大

我二奶

19歲嘅我究竟做左啲乜

地圖好大

我二奶

19歲嘅我究竟做左啲乜

放心
就算你有父幹
你係香港都唔會有人俾你坐係部電腦8粒鐘做mod

地圖好大

我二奶

19歲嘅我究竟做左啲乜

falskaar

地圖好大

我二奶

19歲嘅我究竟做左啲乜

咩mod黎?

falskaar

地圖好大

我二奶

19歲嘅我究竟做左啲乜

咩mod黎?

falskaar

Falskaar比人神化左

地圖好大

我二奶

19歲嘅我究竟做左啲乜

二奶好漂亮

地圖好大

我二奶

19歲嘅我究竟做左啲乜

放心
就算你有父幹
你係香港都唔會有人俾你坐係部電腦8粒鐘做mod

IT狗表示喺香港做遊戲設計都係食屎

想用最純淨嘅主體嚟開始
唔想再重裝

你試下用唔用到

感激巴打
我岩岩都上網搵到個英文data file連埋個SkyrimLauncher.exe
但之後禁個SkyrimLauncher.exe佢同我開左個steam出嚟
應該果個係正版file嚟
19歲那日不要臉,down左套a片

想用最純淨嘅主體嚟開始
唔想再重裝

你試下用唔用到

感激巴打
我岩岩都上網搵到個英文data file連埋個SkyrimLauncher.exe
但之後禁個SkyrimLauncher.exe佢同我開左個steam出嚟

https://drive.google.com/open?id=0B6moEYgBMUvlZ1pUSDFzblNXdWs
Crack嚟

想用最純淨嘅主體嚟開始
唔想再重裝

你試下用唔用到

感激巴打

https://drive.google.com/open?id=0B6moEYgBMUvlZ1pUSDFzblNXdWs
Crack嚟

掟哂入去core folder就得
都係搞唔掂d mod
係咁ctd, 唔知點解係我隻skyrim特別難搞
而家想成隻game由頭裝過
可唔可以教下我點樣backup 個save

save唔駛搞,係另外一度

有個方法可能搵到點解會咁(亦可能唔得)
1、下載tes5edit
2.放入去skyrim資料夾(唔係data)
3.執行一次tes5edit.exe
4如果佢偵測到出錯佢會話你知邊個mod出問題

多謝你呀將軍爸打
再一次感受到連登嘅愛
今晚返去再試試
唔得就唯有砍掉重練(again)

裝mod真係令我又愛又恨

我而家仲未出到RIFTEN…

我係入到Skyrim logo畫面
但load唔到入個save

不過彈10次8次總會成功撞到入去
但咁樣已經夠煩

唉…無論玩左幾耐都摸唔透skyrim既ctd

呢個隱藏任務黎

save唔駛搞,係另外一度

有個方法可能搵到點解會咁(亦可能唔得)
1、下載tes5edit
2.放入去skyrim資料夾(唔係data)
3.執行一次tes5edit.exe
4如果佢偵測到出錯佢會話你知邊個mod出問題

多謝你呀將軍爸打
再一次感受到連登嘅愛
今晚返去再試試
唔得就唯有砍掉重練(again)

裝mod真係令我又愛又恨

我而家仲未出到RIFTEN…

我係入到Skyrim logo畫面
但load唔到入個save

不過彈10次8次總會成功撞到入去
但咁樣已經夠煩

唉…無論玩左幾耐都摸唔透skyrim既ctd

呢個隱藏任務黎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞