[PC/PS4/XB1]上古卷軸討論區 05 改左名呀!!!

993 回覆
8 Like 1 Dislike
其實呢度有無淨係執個樣無乜點執個身體
其實呢度有無人淨係執個樣無乜點執個身體
小弟電腦白痴,跪求mod安裝法
之前試左幾資都唔得
有無人同我一樣睇左笠冬新名係女人笠冬

仲喺隔離post見到佢
有無啲擴展mod 但又keep 到呢隻game 本身嘅風格
有無啲擴展mod 但又keep 到呢隻game 本身嘅風格

劇情mod,多啲故事同任
淨係一未靠大冇用
日本後宮毒撚game都唔會個個都大波
亞龍人貓人要大波做乜
cbbe 可調較個波大細咪幾好

同ece都有sub mod比你較身型
仲要細微到連手指公幾大都比你set
自己search nexus

原來仲有個ECE sub mod架?
我本身個ECE淨係有得較大細
之後裝左個最新版ECE, 就有你講果D option, curve呀, 左邊波右邊波都有得獨立調整
但唔知係咪同我本身整合包個ECE撞左
一裝完個最新版D人樣就炒晒車
焗住uninstall返佢

但如果咁講的話, 用ECE 其實改UNBP個波形都得架喎

唔好用整合啦!
我又貼下圖

新朋友

八字波

轉左身型就開始被攻擊喇

用UNPB嘅樓豬表示部分衫都係八字波

cbbe最正
unp瘦猛猛

咁要個瘦底大波定ipad肥婆?

其實我都係覺得unbp個身形接近現實多d嘅
只要唔較到咁大波的話

CBBE先完美有肉地又有籮

骨感既女仔始終唔及大波肉感
CBBE仲可以自己教翻波形
著衫又可以教翻有push up效果
unbp裝過一次好快就uninstall左

乜有咁多option架咩
之前一路用都唔知... 以為純粹身形嘅分別
點樣整先較到波形架? 同埋push up效果
跪地求教
係嘅即刻轉返會

我識

Download CBBE 同 Bodyslide, 然後按佢既指示安裝
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/49015
安裝左之後經mod manager開bodyslide個程式就有得調教你in-game裸體個陣既身形/波大細/肥瘦。以後你download任何衫mod留意佢係咪support bodyslide, 如果support既話你down左件衫mod落黎就可以經bodyslide開件衫出黎調教翻著左個件衫既身形。
送上一條Gopher出既教學片
https://youtu.be/Wkwtgp3x25s

嚇死以為gopher bb破戒教甜野

仲喺隔離post見到佢

番緊屋企影…

仲喺隔離post見到佢

番緊屋企影…

我又貼下圖

新朋友

八字波

轉左身型就開始被攻擊喇

用UNPB嘅樓豬表示部分衫都係八字波

cbbe最正
unp瘦猛猛

咁要個瘦底大波定ipad肥婆?

其實我都係覺得unbp個身形接近現實多d嘅
只要唔較到咁大波的話

CBBE先完美有肉地又有籮

骨感既女仔始終唔及大波肉感
CBBE仲可以自己教翻波形
著衫又可以教翻有push up效果
unbp裝過一次好快就uninstall左

乜有咁多option架咩
之前一路用都唔知... 以為純粹身形嘅分別
點樣整先較到波形架? 同埋push up效果
跪地求教
係嘅即刻轉返會

我識

Download CBBE 同 Bodyslide, 然後按佢既指示安裝
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/49015
安裝左之後經mod manager開bodyslide個程式就有得調教你in-game裸體個陣既身形/波大細/肥瘦。以後你download任何衫mod留意佢係咪support bodyslide, 如果support既話你down左件衫mod落黎就可以經bodyslide開件衫出黎調教翻著左個件衫既身形。
送上一條Gopher出既教學片
https://youtu.be/Wkwtgp3x25s

嚇死以為gopher bb破戒教甜野

人地用nevernude架

有次佢LIVESTREAM D人叫佢試用SOS
跟住佢話佢冇所謂
不過會比人BAN咁解

仲喺隔離post見到佢

番緊屋企影…

影乜
之前試左幾資都唔得

上網down NMM同MO先
依兩個係mod管理器黎
點解sp版係 steam down完落嚟開唔到
之前試左幾都唔得

建議裝左nexus mod manager先
有無睇第一頁?同埋咩mod裝唔到?點樣唔得法?彈error定入到game唔work?

我覺得佢之前係手動裝mod
同埋MO好用啲
點解sp版係 steam down完落嚟開唔到

sp?你指se版?
試下更新display driver
更新完後開佢彈左個0xc000007b 既error
請問點解決
之前試左幾都唔得

建議裝左nexus mod manager先
有無睇第一頁?同埋咩mod裝唔到?點樣唔得法?彈error定入到game唔work?

我覺得佢之前係手動裝mod
同埋MO好用啲

我都係用暴力裝mod法
繼續玩3代
繼續玩3代
我感受到你嗰種未出發先興奮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞