其實唔好以為支那好打得,呢次終極一夾可能夾到佢收皮

299 回覆
2328 Like 34 Dislike
同返你金主講啦柒頭
加油! 我屋企涼住冷氣等你地成功之後坐享其成
又block多個
人係自私, 我唔會想救中國
當然你可以challenge我都唔貫徹公義, 為鄰國人權發聲
但恕我直言, 香港未來條路係點都好, 佢都要好耐既時間先會有拔刀相助既能力, 首先係政制, 教育, 人既質素
你睇下梁天琦入去坐政治監, 貫徹程序公義, 法律公義
竟然可以俾人睇唔起, 話佢on9
我只可以話佢思想走得太前, 佢係民選政府會係一個好好既官

好多人都係受西方教育, 但同時具有支那人價值
覺得自己走精面, 好撚醒
擁唔擁抱西方我唔知, 但要擁抱西方價值呢點已經好難做到
希望今次可以令到支那滅國,成個支那分裂多個國家

首先5個自治區獨立出去,東北交畀俄羅斯同日本瓜分

台灣作為正統華夏繼承者可以拎返部分南方土地

依加全世界都等緊美國分蛋糕
你呃人
依加係政治搵你呀柒頭,你今次縮返埋個閪到先啦
Pishhh
法國大革命恐怖時期,九名逃亡者在斷頭台被處決,1793年
就算香港真係要死,我地都要盡力攬住支那一齊死
呢個問題...... 假象黎姐。

真係窮到連杯喜茶都買唔起果陣就大家唔洗傾啦。 呢d平價內消幾時都有得睇啦

講一個國家經濟係睇大圍。

中國印銀紙印得少?。 成撚日收收埋埋。 實際GDP幾多。根本無人知。 外匯儲備重淨幾多又無人知。 如果外匯用晒比人起到睇下人民幣跌唔跌到仆街
08奧運個期國強個勢好勁
不過都唔識利用去再純化香港人
巴打做邊行?
最撚好笑係連d大陸文青都J返舊時港產feel,呢批人就唔會瘋狂掃貨,淨係J下港英野,生活態度,住靚酒店食好西,班契弟就唔做佢地市場,淨係輸入d買M巾買尿片的垃圾大媽,都弱撚智
我都識D大陸人, 細個係外國讀書, 擁抱自由空氣
大個返左鬼國住, 但呢班人絕對係身在曹謍心在漢
支那有事佢地拍下蘿友就走人
但係支那人奴性太撚強,無人會敢行先。加上憎人富貴厭人貧嘅性格,又鍾意睇人仆街,所以應該無乜機會複製到當年蘇聯嘅情景。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞