其實唔好以為支那好打得,呢次終極一夾可能夾到佢收皮

299 回覆
2328 Like 34 Dislike
依家咪影響緊我地嘅潛在利益囉 我屌你老母
Show blocked user
每次見呢條友都係鬧緊人 仲要次次第一個回po
屌你老母臭閪,平時講呢嘅學歷嘅on9野都算,依家成個香港都陷入危險,你條仆街仲喺到串人學歷低,話香港人遊行冇用,你就真係冇撚用啦
真心希望你全家俾中国人屌死,死咗之後永不超生,成家人永遠留喺地獄受罰
以後見你一次就屌你老母臭閪一次
我都係 依家喺外國捭人問係咪Chinese 都會話係Hong Konger/Hong Kong People, 話自己係Chinese 實在太柒了
五毛(最鐘意講):外國人實識分你係香港人定大陸人啦
見到通街蝗蝻,就知香港玩撚完。
樓主太睇少中國人嘅奴性
就算你講嘅野好啱,支那面對大大少少嘅內憂外患,屠殺人民,貪污腐敗,領導無能。
但我想講,只要中國人仲有一啖飯食,那怕只係一啖,佢地都唔會反而且仲會感謝呢個殺人如麻,視人民如草芥嘅政權。
中國人近呢七十幾年被共產黨塗毒得太犀利,就算土共倒台,下一個掌權嘅都只會係另一個共產黨,因為有良心,真正為國為民嘅偉人已經被共產黨殺盡,例如:劉曉波,李旺陽等。

所以樓主唔好諗咁多,中國除非戰敗亡國,否則中國係唔會有得救
原來2號比我block9左 仲以為樓主同緊邊個嘈
真係未必識分 但一定要解釋 我而家做野個四個外國同事都了解左香港同中國嘅分別 其實外國一樣有咁嘅現象例如加泰巴斯克地區
成日話啲咩鬼佬睇少你做二等公民果d根本都冇係外國長時間生活過 無疑係有啲人會種族歧視 但大部分人都唔係咁 最少london唔係 佢又話咩你咪又係融入唔到白人社會 但點解一定要全部埋白鬼先係融入到 外國根本好多唔係白種人 講呢d說法本身就已經種族歧視啦
我而家嘅福利根本同本國居民冇分別 朋友同事外國華人都有 又何來要做二等公民 你要自己戴個有色眼鏡睇低自己妄自菲薄先咁無野講啦班藍絲
Strong post
屈蛇咁有錢都要做3毛
看更份人工唔夠洗?
所以今次就係要夾到佢亡國永不超生
繼而香港獨立擁抱西方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞