聽開日文歌既過來

475 回覆
23 Like 7 Dislike
竟然無人提Every Little Thing
TRF又無人提....定係我已經老喇

ELT我最鍾意fragile同戀文

Time goes by, Sure

同好
Rescue me
Shape of love
Pray
數唔哂
持田

嘩屌 本黎諗住入黎屌鬼點解無ELT
巴打們好野

不過ELT我最鐘意都係呢首 出逢った頃のように
https://www.youtube.com/watch?v=BmkjFl_0DVk
一開始就黎料 超正
B'z ocean
伊藤由奈 precious
桑田佳祐 明日晴れるかな
One ok rock beginning 同mighty long fall
德永英明
福山雅治
T.M Revolution 不過未必個個啱佢個唱腔
安室奈美惠 d歌強節奏感
家入レオ shine同silly

幾乎都係舊歌咁濟

tmr 真係勢利,可以唱十首歌,十首都係同一風格,一聽就知係佢
有冇咩好聽日文歌值得推

仲係安室/ELT / Do As Infinity / 安全地帶

同好
Rescue me
Pray
數唔哂
持田

巴打們好野

https://www.youtube.com/watch?v=BmkjFl_0DVk
一開始就黎料 超正

持田不復當年
Zard嘅歌,包你話正

又係回憶
我鐘意得比較雜,但主要係舊歌

カルロストシキ ~ 君は1000%
稲垣潤一
杉山清貴/ オメガトライブ
玉置浩二/ 安全地帯
X-Japan
DJ Ozma
シャ乱Q
槇原敬之
荻野目洋子 - Dancing Hero

有冇同好?

玉置浩二 安全地帯

經典

同好
Rescue me
Pray
數唔哂
持田

巴打們好野

一開始就黎料 超正

mochi好似到而家都唱唔返嗰d音
仲有湘川七瀨
B'z ocean
伊藤由奈 precious
桑田佳祐 明日晴れるかな
One ok rock beginning 同mighty long fall
德永英明
福山雅治
T.M Revolution 不過未必個個啱佢個唱腔
安室奈美惠 d歌強節奏感
家入レオ shine同silly

幾乎都係舊歌咁濟

tmr 真係勢利,可以唱十首歌,十首都係同一風格,一聽就知係佢

agger
其實佢把聲真係好撚正
但個樣就
無睇哂個post
有無人聽無限開關sukima switch
真係好多好歌
我好鍾意呢種民謠風既jpop
求其他類似風格既jpop推介🎅🏼🤘🏻
無睇哂個post
真係好多好歌
求其他類似風格既jpop推介

自膠打左emoji
興奮得濟
自隊一打

同好
Rescue me
Pray
數唔哂
持田

巴打們好野

一開始就黎料 超正

mochi好似到而家都唱唔返嗰d音

支氣管炎
不過佢真係好努力 傷左聲帶 轉型繼續唱
學啊華仔話齋 風景不轉心境轉

無論幾時我都支持Mochi
Zard嘅歌,包你話正

又係回憶

泉水bb
bump of chicken首 孤獨の合唱 好正
乃木坂46 櫸坂46
空想委員會

散咗band有 galileo galilei
仲有lefty hand cream嘅cover
無睇哂個post
真係好多好歌
求其他類似風格既jpop推介🎅🏼🤘🏻

全力少年
奏で
無睇哂個post
真係好多好歌

sukima switch嘅歌都好正
不過同類型暫時諗唔到
聽我d歌
Zard嘅歌,包你話正

又係回憶

負けないで
https://www.youtube.com/watch?v=N6bKQX1ABRY

泉子姐姐

同好
Rescue me
Pray
數唔哂
持田

佢地隻acoustic latte 全碟都屈機
bump of chicken首 孤獨の合唱 好正
乃木坂46 櫸坂46
空想委員會

散咗band有 galileo galilei
仲有lefty hand cream嘅cover

孤獨の合唱 真係唔錯
不過決定唔到全隻碟邊隻最正 其他都好正
無睇哂個post
真係好多好歌

全力少年
奏で

最近聽緊佢地2014隻同名專輯
第三隻歌 我和雨傘和星期日
佢地仲有隻double best
將經典既歌重新編曲 偏acoustic 同埋民謠風格
有興趣可以一試
無睇哂個post
真係好多好歌

全力少年
奏で

最近聽緊佢地2014隻同名專輯
第三隻歌 我和雨傘和星期日
佢地仲有隻double best
將經典既歌重新編曲 偏acoustic 同埋民謠風格
有興趣可以一試

double best又另一種feel
再推多三隻好精彩既碟
Back number - love story
星野源 - Stranger (其實yellow dancer都好撚正)
Sekai no owari - entertainment (全碟都散發住rpg世界既味道)

三隻碟都建議順住聽落去
再推多三隻好精彩既碟
星野源 - Stranger (其實yellow dancer都好撚正)
Sekai no owari - entertainment (全碟都散發住rpg世界既味道)

三隻碟都建議順住聽落去

back number 既encore 都好高汁
雖然係真。encore
再推多三隻好精彩既碟

三隻碟都建議順住聽落去

back number 既encore 都好高汁
雖然係真。encore

Encore 只係將佢地出過既單曲都放哂入去 雖則隻隻歌都高質 但無大碟果種一氣呵成既感覺
Love story成隻碟聽係有呢種感覺
Sekai no owari既entertainment更加係有身處係夢幻世界既味道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞