聽開日文歌既過來

475 回覆
23 Like 7 Dislike
另外想 plug 下米津玄師

https://vimeo.com/146511359
巴打平時用咩聽架? 定係down落嚟聽?
我用開spotify, 但好少日文歌......

Apple music好多,或這你想逐隻買就ototoy

Apple music好多,或這你想逐隻買就ototoy

thx! 等我睇下先!
最近發現左隊野叫UROBOROS
玩ROCK, D歌超正
但見佢地上年6月已經冇更新過任何野 應該收左皮

https://www.youtube.com/watch?v=DeH1yj_qcD4
あとひとつ

一唔開心就聽
最近聽家入leo
最近係咁loop和樂器首新歌
[Alexandros]首新歌SNOW SOUND都幾好

btw巴打們平時點搵日文歌多
我通常都係睇人地youtube channel介紹
但搵親都係新歌
唔知想聽舊歌巴打有咩途徑介紹

我本來都只係聽動畫歌為主
之後接觸到goose house就泥足深陷
每日係youtube搵cover聽 岩聽就搵原版
再岩聽就搵哂果個歌手既所有碟黎聽 到而家已經擺脫唔到呢個習慣

Goosehouse高質 連
akb乃木坂d歌都比佢地唱到好有味道
LiSA
最近係咁loop和樂器首新歌
[Alexandros]首新歌SNOW SOUND都幾好

btw巴打們平時點搵日文歌多
我通常都係睇人地youtube channel介紹
但搵親都係新歌
唔知想聽舊歌巴打有咩途徑介紹

我本來都只係聽動畫歌為主
之後接觸到goose house就泥足深陷
每日係youtube搵cover聽 岩聽就搵原版
再岩聽就搵哂果個歌手既所有碟黎聽 到而家已經擺脫唔到呢個習慣

Goosehouse高質 連
akb乃木坂d歌都比佢地唱到好有味道

我飯欅坂 都見到 goose house番唱過幾隻
最近聽家入leo

正諗住月尾過日本買番啲碟
Man With a Mission,Anyone?

狼頭
最近發現左隊野叫UROBOROS
玩ROCK, D歌超正
但見佢地上年6月已經冇更新過任何野 應該收左皮

https://www.youtube.com/watch?v=DeH1yj_qcD4

大村

狼頭

MWAM啲日文歌
英文歌就不了,好聽係好聽,但啲歌詞成日重覆

狼頭

MWAM啲日文歌
英文歌就不了,好聽係好聽,但啲歌詞成日重覆

當半party song, 半hard rock聽都唔錯
Aimer
Amazarashi
宇多田光
椎名林檎
欅坂46
乃木坂46
澤野
Galileo Galilei
有冇湘南乃風既fans
有冇湘南乃風既fans

估唔到有人聽
有冇湘南乃風既fans

估唔到有人聽

咁正好難冇人聽
日本fd介紹完 聽到上左癮 好鐘意応援歌
椎名林檎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞