聽開日文歌既過來

475 回覆
23 Like 7 Dislike
Aki
整合一下我個人堆介先

水樹奈奈
阿蘭
Do as infinity (女聲好好聽)
AAA
Sekai no owari
Perfume
Sukima switch (男聲好正)
Man with a mission
Scandal
One ok rock

X japan已經唔諗住提

愈聽愈多
愈聽愈正

仲有漏左
Babymetal
和樂器
奧華子

Do as infinity同sukima switch
巴打你真識貨
Do as隻red同blue真係好爽
期待sukima switch + anly三月隻單曲

我都係呢幾個月先聽咋

已經寫低左係手機備忘個度,遲下去搵下碟

因為一聽發覺真係好吸引,好舒服聽得

尤其sukima switch個男主音把聲比我既感覺係有少少似James blunt,慢歌同輕快既歌都適合唱

DAI 就唔只女聲好聽,個旋律同編曲都好好聽
Btw 漏埋world order

雖然一播就會忍唔住睇mv/show
Aki

邊個aki
miwa首片想い

片想い 正呀
miwa 首ヒカリへ 都唔錯
いきものがかり
乃木坂46
AAA
OWARI NO SEKAI
電音類其實除左hello project,perfume,水曜日呢d之外係咪得好少?
想請問除咗樓上巴打推介嗰個大陸app之外 有無咩app嘅日文歌齊啲?
Apple music好似已經都唔少 但有啲經典嘅無真係好唔開心 例如太陽之歌 仲有平井堅首瞳唔識串咁
One ok rock
Radwimps
Alexandros
Coldrain
X Japan
My first story
欅坂46
乃木坂46
Back number
B'z
Perfume
Sexy zone(淨係聽一開始係口笛果首)
Hey say jump(give me love)
Arashi
Smap
News(不懂戀愛的你)
求婚大作戰果兩首
Wanima
まねきケチャ
Miwa同坂口健太郎合唱首新歌
青春amigo (修二と章)
One ok rock
Radwimps
Alexandros
Coldrain
X Japan
My first story
欅坂46
乃木坂46
Back number
B'z
Perfume
Sexy zone(淨係聽一開始係口笛果首)
Hey say jump(give me love)
Arashi
Smap
News(不懂戀愛的你)
求婚大作戰果兩首
Wanima
まねきケチャ
Miwa同坂口健太郎合唱首新歌
青春amigo (修二と章)

仲有AAA同nissy既單飛歌!
電音類其實除左hello project,perfume,水曜日呢d之外係咪得好少?

hp算唔算係電音
有無人有聽sukima switch隻新碟
重唱自己d名曲
誠意推薦比有聽過佢地既巴絲打
重唱自己d名曲

碟名呢

同埋有咩名曲

仲有巴打知唔知香港邊度有多日文唱片賣
重唱自己d名曲

碟名呢

同埋有咩名曲

碟名係re:Action
song list
M1.全力少年 produced by 奥田民生
M2.僕と傘と日曜日 produced by 田島貴男(ORIGINAL LOVE)
M3.フィクション produced by フラワーカンパニーズ
M4.ユリーカ produced by GRAPEVINE
M5.マリンスノウ produced by TRICERATOPS
M6.Ah Yeah!! produced by 澤野弘之
M7.奏(かなで)re:produced by スキマスイッチ
M8.晴ときどき曇 produced by BENNY SINGS
M9.君のとなり produced by 小田和正
M10.ふれて未来を produced by 真心ブラザーズ
M11.ゴールデンタイムラバー produced by RHYMESTER
M12.冬の口笛 produced by SPECIAL OTHERS
M13.回奏パズル produced by KAN

hp算唔算係電音

卡莉怪妞
Charisma.com
daoko
重唱自己d名曲

碟名呢

同埋有咩名曲

碟名係re:Action
song list
M1.全力少年 produced by 奥田民生
M2.僕と傘と日曜日 produced by 田島貴男(ORIGINAL LOVE)
M3.フィクション produced by フラワーカンパニーズ
M4.ユリーカ produced by GRAPEVINE
M5.マリンスノウ produced by TRICERATOPS
M6.Ah Yeah!! produced by 澤野弘之
M7.奏(かなで)re:produced by スキマスイッチ
M8.晴ときどき曇 produced by BENNY SINGS
M9.君のとなり produced by 小田和正
M10.ふれて未来を produced by 真心ブラザーズ
M11.ゴールデンタイムラバー produced by RHYMESTER
M12.冬の口笛 produced by SPECIAL OTHERS
M13.回奏パズル produced by KAN

唔該巴打
見到都有人聽欅坂
但係又唔見你們去呢到個欅坂post

hp算唔算係電音

卡莉怪妞
http://Charisma.com
daoko

REOL

Capsule radiofish REOL

hp算唔算係電音

卡莉怪妞
daoko

kpp新果d歌唔好聽
charisma.com 減肥歌之後都唔係好得
daoko好似未聽過

hp算唔算係電音

卡莉怪妞
daoko

kpp新果d歌唔好聽
charisma.com 減肥歌之後都唔係好得
daoko好似未聽過

好鐘意daoko高中果陣D歌
人間Idling
irony
Fog
ututu
我聽嗰啲動漫歌多

May'n
射手座
Northern cross
ライオン
今日に恋色
アオゾラ
Phonic Nation
オベリスク

T.M.Revolution
Thunderbird (Under;Cover 版)
Heart of Sword
White Breath
Invoke
Meteor
Vestige
Double Deal

平野綾
God knows...
冒険でしょでしょ?

hp算唔算係電音

卡莉怪妞
daoko

kpp新果d歌唔好聽
http://charisma.com 減肥歌之後都唔係好得
daoko好似未聽過

https://m.youtube.com/watch?v=P5cI2Phbv8Y

https://m.youtube.com/watch?v=8mvc8p5J-GE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞