聽開日文歌既過來

475 回覆
23 Like 7 Dislike
有冇人聽aiko
極樂淨土

呢排狂loop pv 隻舞
手嶌葵
竟然無人提Every Little Thing
TRF又無人提....定係我已經老喇

ELT我最鍾意fragile同戀文

Time goes by, Sure

同好
Rescue me
Shape of love
Pray
數唔哂
持田

仲有一首landscape
好似仲未有人提My little love嘅Destiny wor

https://youtu.be/1n2vWgl_FMo
好似仲未有人提My little love嘅Destiny wor

https://youtu.be/1n2vWgl_FMo

My Little Lover
Lefty Hand Cream Cover嘅歌都好聽

佢把聲好溫柔好甜
最近聽呢啲 鐘意jpop好耐

呢個係咩app[/quote]
雖然係大陸app但網易雲音樂日文歌好齊,joox moov spotify apple music好多都搵唔到,月費8蚊又平
最鍾意bump of chicken
不過邊度都冇人聽

哇,有人聽BOC呀
問親一係無聽,一係就淨係識天體觀測
上年買碟抽到飛去左横濱睇佢地

カルマ
放學行信和一聽鍾情
Kimi ni abc
竟然無人提Every Little Thing
TRF又無人提....定係我已經老喇

ELT我最鍾意fragile同戀文

戀文先開始聽 再聽翻之前果啲
有冇人聽aiko

不過呢排冇咩都搵新歌聽
大家點睇chris hart呢個日文黑人?
いのちの理由 chris hart

miwa首片想い
安全地帶所有歌
入黎推一推backnumber
仲有個黑鬼唱日文歌好正,唔記得佢叫咩名

由衣動物界第一
手嶌葵

把聲勁好聽,之前成個song list聽住黎訓教好正
AAA
YUI 舊歌
Mr children
Arashi
Kpp
最鍾意bump of chicken
不過邊度都冇人聽

哇,有人聽BOC呀
問親一係無聽,一係就淨係識天體觀測
上年買碟抽到飛去左横濱睇佢地

カルマ
放學行信和一聽鍾情

巴打你就正啦 橫濱嗰場真係好好睇
有無人聽goosehouse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞