聽開日文歌既過來

475 回覆
23 Like 7 Dislike
kokai
其實聽j rock多覺得好多都好雷同
不過radwimps歌詞寫得實在太好太好啦
esno - 夕暮れパラレリズム (feat. daoko)

講詞就梗係bump啦
不過好少情情塔塔野 多數係正面鼓勵嗰d
会いたくて 会いたくて
椎名林檎for sure
椎名林檎for sure

Yup! 東京事變
最鍾意教育嗰隻碟
呢排玩復古 大塚愛 倖田來未
欅坂46
家入leo
篠崎愛
ikimonogakari
miwa
Ayaka
backummuber
Sekaino owari

經常同埋呢排聽緊就呢D
仲有好多,聽得好雜
欅坂46
家入leo
篠崎愛

家入
Amazarashi 無題 , 僕が死のうと思ったのは

講詞就梗係bump啦

rad都唔係情情塔塔嘅
好多得意嘅想像力,例如実況中継裡面有段上帝同佛祖嗌交嘅歌詞
同d細膩嘅情緒,例如週刊少年チャンプ
bump聽得唔多,返去做下功課先
熱血向 JAM PROJECT
world order
kokai

係Kokia
超正
大家點睇chris hart呢個日文黑人?
いのちの理由 chris hart
茅原實里D歌唔知你岩唔岩
https://www.youtube.com/watch?v=z4eS1TS0J2Y
Kalafina
Uru
西野カナ
Perfume
Suara
中島美嘉
山本彩solo
其實都ok

雖然話唔到歌姬級數
但係至少都算好聽

講詞就梗係bump啦

rad都唔係情情塔塔嘅
好多得意嘅想像力,例如実況中継裡面有段上帝同佛祖嗌交嘅歌詞
同d細膩嘅情緒,例如週刊少年チャンプ
bump聽得唔多,返去做下功課先

我都好少聽rad 近排聽前前前世覺得有d行貨
我聽下巴打推介嗰幾隻先
btw bump d歌youtube唔係好多
舊歌推介stage of the ground同埋才惱人應援歌
大家點睇chris hart呢個日文黑人?
いのちの理由 chris hart

呢排玩復古 大塚愛 倖田來未

好興奮 終於見到我以外嘅人講kumi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞