switch 開始好似冇game 玩

485 回覆
121 Like 68 Dislike
因為我pc係文書用咋,打機唔掂
我打完隻紅龍,成身裝被龍火鍛造過,但冇得再打,想升吓其他裝。

Dragon dogma堅好玩,抵玩。

下隻諗緊買刺客3/ 上古/ Dark soul,但係Dark soul冇乜劇情對話,我想聽吓人物對話聲。
Dd可以打其他龍上印,
黑咒島有隻龍可以狂刷

上古一定一定一定要用pc玩,多mod

dark soul 對白劇情係少,
但可以從道具呀其他npc推出好多資訊
玩得深入會著迷
上印的作用係咪純粹直接上3星裝備?

好似即將要去黑咒島,我無諗到prawns巫師打紅龍好似秒咁制,我平時係鬼火森林經過見到果隻紅龍,係咪同最終boss紅龍同一條。

我諗緊下一隻玩乜,見Dark soul無乜對話,有點失望。即係買刺客3?
mon唔夠大?
大過晒以前psp, nds, 3ds
對於一路玩手提機既玩家黎講, 我覺得夠晒大
再大就唔方便
等pkm
等 奧運隻game
龍印仲高級過三星,而且龍印有三級,紅銀金
去黑咒島先有得升

刺客系列我冇玩過

但dark soul 值得一玩
打完紅龍送武器,得1次機會拎?

原來龍印仲有得升,Switch 玩dark soul唔推薦?
switch版 我有買黎玩呀 特價個陣買
畫面都流暢,係字體好難睇

如果係屋企電視玩多,就建議買ps4版
60fps
同意。 兩部根本就唔同, 一部性能強d, 第三方作品多d; 一部性能弱d, 但可以帶出街+ 任系game加持。

兩部機面向既市場都唔同, 有咩好拗。
想玩任系game 既你就算買部機能勁到識飛既ps4 都無用啦, 想玩第三方大作既咁你都唔會走去買switch啦。
字體難睇,係咪話太細隻,我switch駁電視咪解決到?
我未駁過電視玩,答你唔到
我想買switch 但買遊戲唔想買卡帶
係咪所有遊戲都可以網上買?
因為見eShop都好似冇Zelda買
我都係買數碼版多
你買邊隻zelda??
其實好耐之前家姐買過
個陣玩薩爾達傳說 曠野之息玩得好開心
然後我家姐賣左部野出去
依家好想玩 但見佢就快出續集 所以可能再諗買邊款
但係想知係咪每一款遊戲都有卡版同數碼版
買卡版我一定會唔見
咪撚玩啦 未開賣果陣講緊要收ps4 皮
宜家同我講無game?
我見到嘅係 有數碼版都未必有卡版喎
比PS4收皮就見得多,邊個話要收PS4皮?
除左LABO,所有實體game都有下載版
等緊zelda 2好撚正咁
要去邊到買?
我整左japan account
打算係switch到直接買
但我睇唔明日文
然後打算用香港eshop買,打番序號
但香港eshop好似好少遊戲買
係咪係Whatsmall買?
日文store你要打返日文先搵到
香港去依度:https://store.nintendo.com.hk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞