switch 開始好似冇game 玩

485 回覆
121 Like 68 Dislike
你以為我冇玩過?
Future Fight D人物對話果時已經見到D模組有幾粗糙你有睇到?
同埋D人物得幾招仲要課金 一單都幾舊水 唔係就要狂刷AUTO
你唔悶我都悶 個多人模式仲雞肋
玩到中期成隻GAME已經變成冇物理碰撞咁睇數字高低無腦刷
SWITCH果隻買斷制既有完整語音同過場劇情亦會調整平衡性
再加上呢個系列一向用漫畫風格似Future Fight有幾奇?
仲有其實終極聯盟12其實都有出係PS平台
咁我係咪可以偷換概念全部PS既 GAME都係手遊畫質
兩集評價都係唔差既共鬥遊戲 今集亦都係keep住好評
甚至最新條官方trailer twitter D鬼佬已經屌緊點解冇PS4份
不過睇你講得出POKEMON 劍盾同 MARIO MAKER 2係冷飯就知你只想無腦抹黑SWITCH
講炒冷飯

Titan quest, diablo 3, skyrim, dragon dogma 都係高水準之作

switch 可以出街玩到經典大作其實好撚正
switch 嘅無雙多定係PS多
Tools up
我承認p5r 無ns份有啲失望,總覺得呢類回合制jrpg好適合手提機

不過ns由其今年係好多驚喎除非唔岩玩咁無得講
岩玩既話淨係mario maker2 根本玩唔完
符文4
星際鎖鏈
鬼哭邦
火紋
PKM
逆轉裁判 中文
買驚都窮 點會無
好多人玩. 依家玩先係完全體驗
地圖,武器kit 最近先叫出齊
Mario zelda pkm splatoon 異劍2 動森 牧場 大亂鬥..........性能有咩用架?

同埋唔知點解玩indie感覺好過ps4 pc可能係手提機特點 hollow knight 買左steam同ns 都係鐘意玩ns版
話說今個月嘅大作應該係total war
不過唔係sony出應該係垃圾小品嚟
其實switch 係岩同fd或女友一齊玩,定位唔同,我覺得PS4單人大作,再好玩,得1個人玩既 ,始終都會玩嚴。
攬住薩爾達同義大利水喉佬 玩過世,仲洗咩新game
PS4 近排先買返隻中文KH3玩
SWITCH就玩緊Katana ZERO
無GAME岩玩就無GAME岩玩
唔係無GAME玩, 賣左部機, 用幾千蚊學下中文先啦
我寧願年年出隻goty級數嘅薩爾達/Mario,好過啲倒模AAA open world
Zelda /mario 好多集都影響業界
果D人 無玩過又串任記剩係出呢兩個IP
對比刺客,COD 果類,
Zelda /Mario 出新作密度都係每代機1-2 隻
係Mario spin off 多,瑪車同運動系列都出得好好玩
上隱 停唔到
好似無中文
Death stranding !!!!!! 聽日出trailer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞