switch 開始好似冇game 玩

485 回覆
121 Like 68 Dislike
降返畫汁就返機能囉,反正switch主打係portable多過畫汁
算啦,我資質差乜都唔識,次次都五十幾,最叻都係廿幾名
樓主冇女冇朋友緊係覺得冇野玩
最近買左隻 dead cells 玩, 出街等人又玩得, 返到家一邊睇電視一邊玩又得, 去toilet 又得, 上床都玩得, 真係幾過隱
ps4 同 pc 都唔會做到咯
咁二千幾既switch同3千幾既其他機比,
又點睇
我都係咁,放工攰攰地唔想坐定定打機就係床玩switch,放假先有精神開ps4打
啊!!!!啊!!!
薩爾達!!!啊!!!
it's me mario!!!
啊!!!射精喇我!!!!啊!!!!Switch啊!!!好撚好玩!!!!薩爾達!!!
仍然係Zelda
仍然係芒亨

仍然係gta

仍然係DMC

仍然係rdr

全世界都係炒冷飯
上個月買咗dragon dogma 反而開多咗機,掂部switch 嘅次數同時間都多咗好多
有冇巴打見過cities skylines switch ver.
呢隻好野黎
當年我都成日推介比fd
講真買部console 番黎唔玩獨佔咁點解唔玩pc
叮噹嗰個?
yes
不嬲玩開PS4
近期多咗部switch
見到都係party遊戲同日系rpg (好似手遊)
想搵隻好似隻狼咁嘅單機大作煲下都好似無
咁到底邊隻日系rpg好似手遊
其實switch 既設計就係為左咁 有時真係無謂比較
當年好似冇中文,宜家玩得好開心
如果係都要攞PS4 個標準嚟講switch 咪冇game 囉,但如果係咁點解唔玩PS4 呢\/
兩部機你都有,想玩隻狼走去玩ps4咪得
夜晚先真係屌佢

八婆頭先打機咁惡呀嗱
呢隻可以multi player?
我有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞