switch 開始好似冇game 玩

485 回覆
121 Like 68 Dislike
呢隻玩左個幾月,堅係減左幾磅
手臂d線條出返黎
話哂都用Unreal Engine 4整
打非中
冇錯,所以佢唔係畫質差
正如畢加索唔係唔識畫人,係佢鍾意畫抽象嘢
日系畫風啫,但攞出街怕似毒撚
同意
八方遊戲性都唔差,個人覺得玩break打弱點呢part整得仲好過P5
要計下數諗下幾時整暈敵人
冇錯,有時早咗break 未滿技都冇意思。哩個系統係幾有趣
唔好以己度人啦,你啱玩嘅嘢人哋未必啱玩,相反亦然

真係冇game玩,部機會自動收皮,唔洗你哋咁操心,咁多game玩都咁得閒理部冇game玩嘅機
所謂大亂鬥,興左一個禮拜已經無人玩
Splatoon d 人仲多過佢
我上網買架 前幾個月有sale
好似話畫質有d差
你地d所謂大作其實都係好多人極速爆機放二手驚死蝕錢咁
想玩如果有中文
大亂鬥係Switch第三好賣既game, 半年賣左1300萬隻, PS4最好賣果隻uncharted 先1500萬隻

好多香港人玩既god of war排第二先1000萬, pokemon炒冷飯都多過佢,劍盾加大左裝機量應該仲癲

炒冷飯馬車有1600萬

Witcher 3 PS4就大約500萬, 睇下Switch出會去到幾多就有得橫向比較

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_PlayStation_4_video_games

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_Nintendo_Switch_video_games
呢隻都係冷飯野來, 不過當年評分超級高,好多kuso野

第4集反而無第三集咁正
請問呢隻有冇中文?完全唔知switch有呢隻
有 簡體字
thx
巴打你係邊個服買呀
美國
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞