switch 開始好似冇game 玩

485 回覆
121 Like 68 Dislike
PS4 有100隻大作
Switch得10隻大作
係咪要我講到咁白
乜撚野理論...
玩NS嘅有錢啲會買晒10隻大作
PS嘅都係窮西100隻揀10隻買?
少人買你就咪撚叫自己做大作啦...100隻大作...
你出機唔買個幾隻"大作" 有閪嘢玩咩
知唔知老任啲機點解會隔代仆街
雖然港豬冇記性, 但點都記得啱啱發生嘅事
下代等食屎啦你, 大把game玩
唔好講到無game玩就焗買啦on9
唔通我唔玩格鬥game嘅玩完隻狼無野玩會買隻mortal kombat玩咩,痴撚線理論...
借個位喺度share白宮聯署網嘅聯署先(反送中條例)
記得簽完要去email verify
同埋可以嘅話多多share出去, 等多啲人睇到
https://petitions.whitehouse.gov/petition/extradition-law-amendment-hong-kong-threat-personal-safety-and-freedom?fbclid=IwAR0qoh_g_LHGTTB-wDuqlo7yMcxJXfTT2i8Nrin675P0zRvcfpM0I0GJyu0
佢地啲理論不嬲都on9,仲要成日雙重標準
隻game多人買,任系軟系就焗買,索系就大作
隻game少人買,任系軟系就三墳,索系就垃圾game
出續作,remaster,任系軟系就炒冷飯,索系就童年回憶萬眾期待
隔代仆街
咁ps3仆街係咪都係叫隔代仆街
其實睇返第二年累積銷量figure, switch 仲多過PS4 三百萬隻左右

pokemon 正傳出果下裝機量應該唔少野
任豚多數信仰堅定 一隻驚玩成年

港豬多數mk玩家 中意跟風 興乜就玩乜 玩幾玩就厭
點解任豚咁鍾意自欺欺人,無game同硬件廢係事實
NS出左3年冷飯多過新作,第三方新作唔肯出係NS
怪就怪NS性能廢,大部分新game都run唔到
舉個例,CAPCOM用RE engine整嘅驚,NS都唔駛上
就算上到移植都花好多功夫,第三方唔會同你癲
一係就好似FIFA咁用套廢engine開發NS版
所謂大作都係第一方開發嘅驚,比任豚圍威喂
100 隻大作??
數到50 隻,我話你叻
自己鐘意食ubi EA D屎食到叫大作唔好以為其他人都同你一樣咁鐘意食屎
ps4下半年寒酸到
得一隻小島game撐場面仲要唔知玩乜
咁爛鳩switch都冇10隻
10隻定有,係咪真係數先?
1.pokemon Let go
2.大亂鬥
3.Splatoon 2
4.Mario Kart 8
5.Super Mario U DX
6. Mario Odyssey
7. Zelda BOTW
8. Xenoblade 2
9.yoshi crafted world
10.Mario + Rabbids Kingdom Battle

仲有game 未出同未數
你之前吹到個比例係PS4 有100 隻大作,switch 的10
計你一半,當50 : 10
到你, 數番50 ps4 大作? 你回我先再數
你醜唔醜呀,
mario
mario
mario
yoshi
mario
除咗頭幾隻, 後面嗰堆你敢叫大作,PS4拎唔到50隻你傻撚咗?
一年一隻垃圾ac, 仲有cod, battlefield你食撚咗佢?
你係咪on9
Mario 唔叫大作係咩?
你數50 隻先
我再數其他
業界咁多IP好似係Mario 最多分拆出game 同spin off
事實係好賣同好玩,你又唔計?

你試下走出街問人, Mario 一定最多人認知的遊戲角色之一
yoshi你都夠膽死拎出嚟, 呢度邊隻唔叫大作
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%9A%A2%E9%8A%B7PlayStation_4%E9%81%8A%E6%88%B2%E5%88%97%E8%A1%A8

btw, 你班任狗真係洗正負評, 仲要9杪9 like返自己個reply
咁我祝老任年年出多幾隻, 出埋磨菇仔冚家, 限死班索狗, pc狗
10隻定有,係咪真係數先?
1.pokemon Let go
2.大亂鬥
3.Splatoon 2
4.Mario Kart 8
5.Super Mario U DX
6. Mario Odyssey
7. Zelda BOTW
8. Xenoblade 2
9.yoshi crafted world
10.Mario + Rabbids Kingdom Battle

仲有game 未出同未數
你之前吹到個比例係PS4 有100 隻大作,switch 的10
計你一半,當50 : 10
到你, 數番50 ps4 大作? 你回我先再數
你醜唔醜呀,
mario
mario
mario
yoshi
mario
除咗頭幾隻, 後面嗰堆你敢叫大作,PS4拎唔到50隻你傻撚咗?
一年一隻垃圾ac, 仲有cod, battlefield你食撚咗佢?
你係咪on9
Mario 唔叫大作係咩?
你數50 隻先
我再數其他
yoshi你都夠膽死拎出嚟, 呢度邊隻唔叫大作
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%9A%A2%E9%8A%B7PlayStation_4%E9%81%8A%E6%88%B2%E5%88%97%E8%A1%A8

btw, 你班任狗真係好鍾意洗正負評, 仲要9秒9 like返自己個reply
50 隻呢??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞