switch 開始好似冇game 玩

485 回覆
121 Like 68 Dislike
幾個區上過銷量榜第一的yoshi 都唔計?
D 客一定係比老任落降頭,鬼掩眼買game
自己數啦柒頭, 仲係到撐
呢個係best selling list,
日系game, 新game都未計
加埋soul series, 人中series, 仁王, nier, RE2, DMC, persona, kingdom heart,
仲有垃堆圾game真3, gundam breaker, days gone, fallout76, red dead夠未
又話yoshi 唔計
垃圾gundam breaker 你都想當計, 到底計唔計?
yoshi你都夠膽死拎出嚟, 呢度邊隻唔叫大作

識唔識字呀
愈來愈覺得你係sony打手, 攞堆mario mario yoshi 出嚟叫人數PS4大作
Platformer 類型, 佢係大作
卡比,donkey kong 都係
我等lite機wor
雙修都可以被屈變打手,我被歸邊了
sony 打手真利害, 留個post 好似Thanos 啪手指咁
雙修

其實邊部機都有少驚淡季架啦ps4 都唔係成日有獨佔大作玩,來緊ns又牧場又pkm又mario maker 2又Luigi 鬼屋.......岩玩既話肝都玩爆你

Ps4 就等11月 death stranding 重注拎goty 有sony無限泵水既小島秀夫好難輸
隻狗,
明明你自己話
"PS4 有 100 隻大作
Switch 得 10 隻大作"

咪同你吹兩嘴, 之後屈番我係sony 打手
好痴線
switch就快出astral chain
呢隻觀望下先,同樣惡魔城類既hollow knight又平又出色

Mario maker2 就真係玩一世都玩唔完
你夠10歲未呀, 擺明串緊你倒米, 咁都唔明
啲細路覺得photorealistic,打打殺殺,或者出響某部機先叫大作架,賣幾多,隻game有咩淵源有咩歷史,遊戲市場既地位,通通唔重要,根本拗黎都無謂,因為佢地根本無依啲知識
你誤會咗另一隻game
撈亂咗bloodstained
都唔知嘈咩
一部主機都係2000幾3000蚊
係鐘意打機就買哂兩部啦
反正各有各獨佔
係要屌9人地個平台廢
岩岩二手買左哈利波特Lego 玩
哈 真係 自膠
講講下大作,轉頭自己又話垃圾驚
因為真正既玩家得好少
大部分人都係玩部主機
次次見到呢類罵戰都r哂頭
黃金好似有d鋪做緊1950
唔知有冇伏
黃金=伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞