switch 開始好似冇game 玩

485 回覆
121 Like 68 Dislike
想喊,原來係咁解法,謝謝巴打
隻game唔太啱同人即時連
同埋佢d ai都幾有特式,例如你招個隨從佢同之前個主打做過一個任,之後你招佢同你一齊做,佢會好熟手咁行,有時重會帶埋你行
同埋隻game出過online
因為要vpn冇玩,但睇人玩其實一般
我見佢似係open world 冒險,似似地Zelda模式,都想買嚟玩玩
自己玩dragon dogma,會好玩?
都幾似ff1-9
推介
Capcoin近年至有誠意嘅新ip
完全唔同綠帽
隻game 唔係綠帽個種free到會唔知要做咩嘅openworld
今年嘅4到6 7月都冇乜game玩
開twitch睇就知
自貼dead cells爆機畫面ok?
我hea打pc版成年都未打完
9都算
點撚樣似7、8
其實點先算打完
齊武器?
我都唔知呢隻驚係可以玩完
明明一直都出緊新野
唔敢買
本身想買switch版,但d人話好難玩我怕我玩到機都掉爛埋
好好玩喎
玩玩吓就可以take it easy
其實難度唔算好高,我覺得好值得買
玩左個幾月機戰t仲未爆機
之前玩大蛇3都玩左一排
每日打幾場 可以玩好耐

我等緊FF7出
打完dlc隱藏boss掛,起碼個故事完左先
點先有得打隱藏boss
首先要有4粒boss cell (boss cell 即係難易度,每次你喺新難易度玩完一轉就有新boss cell)
之後要喺4 boss cell啟動情況下打贏giant (dlc新boss,要行graveyard路線,第一次去要拎鎖匙,喺一開始拎起手武器右邊山窿),會跌第5粒boss cell。有5 boss cell就可以開throne room後面道門。
好, 買返隻玩玩, 之前玩過Snack world, ARMS 玩落好悶,搞到我唔敢買game
最多買咗隻明星大亂鬥
玩緊第二轉,難度已經大增
最近連實況主都係度呻冇驚 (ps switch 都係)
所以我決定玩Splatoon
今個月至hit應該係pc版全戰3國
0跳去1 bc 同 3跳去4 bc 會有明顯分別,中間就冇乜野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞