switch 開始好似冇game 玩

485 回覆
121 Like 68 Dislike
一個鐘睇cut scene冇咗一半
吹大D 一粒鐘教學都未完
我剛剛放工買左王國之心3
玩左粒幾鐘 都仲係得普攻同兩招垃圾魔法
我係咪要話節奏慢 好悶 唔值4舊水
今年先買番XB2玩,沉迷到一個點
原來有得自己普攻就叫好玩
6月
妖怪手錶4
Mario marker2
古惑狼賽車
7月
Avengers ultimate alliance 3
火紋
Wolfenstein: Youngblood
8月
白金新作 ASTRAL CHAIN

上面淨講新作、唔計冷飯每個月都有幾隻
咁都叫無game玩?
巴打淨係玩到第幾章
明明正確平台 5月都係得超音鼠同隻避老鼠既GAME
講到好似得SWITCH係咁
成日話冇game 玩果班其實係咪死毒撚唔係返工返學社交應酬?
Zelda
走位普攻同你㩒制普攻咪一樣,邊個叫你企定定喺度自動打。
有無人好似我咁獨特
買隻刺客3玩 貪方便係床玩
咪係
我買左普通版先
玩左覺得超好玩於是之後先係日亞炒價買多盒Collector edition收藏

呢個月不嬲都無乜大作架啦
不嬲笑緊switch今年無大作
剩係講頭5個月,你數得出switch有乜大作?
Ps4唔計PC上個啲,都有KH3係3A大作
Switch有條撚大作?老任自家都無大作啦
5月之後都唔見得有乜大作,得堆冷飯同小遊戲
Mario maker2 夢見島 pkm 都係炒冷飯
白金同妖怪手錶 avenger都係手遊畫面唔見得人
今年所謂好多驚真係笑大人個口
連任豚以為會上嘅P5新作都剩係出PS4
得p5無雙玩慘到要自欺欺人話好多驚
樓上2個平行時空點討論
任豚廢到唔反駁剩係比負皮
敗走高登唔係無原因
手遊畫面有冇得對比下
又釣魚
有無玩過Marvel Future Fight?
個畫面exactly係switch果隻avenger畫面
白金同妖怪手錶都係差唔多真係無眼睇
即隻game全名叫乜
同咩差唔多
條友成個柒婆咁 黑講成白 白講成黑 講條撚咩
畫面差如3ds既火紋覺醒一樣可以拎到世界健力士記錄
更何況switch既畫面對比3ds已經有幾何級既進化而不失遊戲性 又唔係得畫面最top先可以叫遊戲
咁膚淺咪慢慢玩啲公式化到倒模咁既3a
以為一味靠屈就可以改變其他人既認知
搏人冇玩過手機game唔識分 on99
Marvel Future Fight

Avengers ultimate alliance 3

手遊畫面都可以講到不失遊戲性,我都廢撚事屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞