胡志偉:(林鄭)你唔死都無用呀八婆

383 回覆
583 Like 10 Dislike
睇下李倩怡同林榮基咪知咩事
兩年前仲叫人返香港
今日自己走埋一份
今時今日咁既情況都係你咎由自取
香港無你份架?剩係立法會區議會班泛民架?
當年泛民做得差又唔見你出黎做d 野?
你去選呀麻
就好似97咁, 明明香港普天同慶,慶祝回歸, 當時有幾多人睇得咁通透, 知道中共會咁過份?而家就賴晒泛民, 係佢地責任黎, 你自己就甩身啦
香港搞成咁, 大家都有責任, 剩係識屌9人推卸責任, 喺場外口嗡嗡, 最無用就係你呢種人
當日梁游咪一樣係咁
結果都係一樣都阻
成日話泛民為左貪個議席嗰d 真係最on9, 人地個個有錢中產(除左長毛), 唔洗撈都un un 腳過世啦, 洗同你搏命?講到嗰十零萬好多錢咁
DQ關泛民撚事?屌那星你可以話佢哋見死不救正仆街,但一撚定唔係元凶,佢哋自己都畀人DQ幾件。

郁兩下手?屌你老母你不如講下邊撚個今鋪會做得好過涂謹申?郁兩下手郁得咁撚精彩?東拉一忽西拉一忽,講緊屌林鄭八婆就衝入嚟又講改議事規則又DQ。喺呢啲時候唔係集氣屌柒政權而狂屌出力擋緊政府嘅人,然後話自己冇叫人收手,真係膠都廢撚事畀
如果屌佢做柒婆仲精彩
咁咩都唔好做係咪最好?
殺到埋身+美國係公開場合落哂order要隊大陸(私底下有冇聯絡就唔肯定,最好有tim)
平時詐傻扮啱識玩政治都即刻變識啦
好啊,我就好撚想睇下邊個保安敢阻泛民入去開會啦。大大條道理立即鬧上法庭,仲到時仲洗撚衝?
選舉到了
你睇返佢地黨慶坐係隔離大和解
知唔知點解香港人唔夠中共鬥
因為人地中共立黨開始,已經識聯合次要敵人打擊主要敵人
我當你覺得泛民係敵人啦
但點睇而家個主要敵人都係777,同個條送中法
更何況泛民今次威威做到野
呢個時候係咪應該聯合呢個次要敵人,打擊個主要敵人先呢?
要搞私怨可唔可以等遲啲過咗呢場仗先啊??
其實好多根本係職業打手,泛民先係佢哋主要敵人。
攪好現在先啦,要互片,選舉時先慢慢片。
係柒婆唔係八婆
其實就算貪個議席又有咩問題
要唔好出糧做聖人咁,先有資格去抗爭咩
五毛策略黎, 民鬥民, 不斷分拆光譜, 等佢地自己打過, 就可以永續政權
回光反照~
因為佢哋由一開始就把持住最多嘅政治資源囉
等於台灣長期藍綠對峙
後生仔除咗加入是但一邊就無其他出路
但係台灣後生仔太陽花之後係會有其他人支持時力
咪可以慢慢發展

香港呢
搞完佔鐘之後
所有反對派一齊搶光環 開大台 叫其他人唔好衝
厄殺哂後生仔發圍嘅機會
上到位嘅得返雙學個班痴住泛民嘅人
咁後生仔點做嘢
既然本身大部份嘅香港人都係想繼續睇泛民賣港
咪攬住一齊死囉
飯民咁清高
點解唔捐晒份糧
希望你地到時表決唔好得個講 係要行動阻止
哦 你岩你岩
唔怪得2011 年要修改議事規則啦
你返工唔出糧得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞