胡志偉:(林鄭)你唔死都無用呀八婆

383 回覆
583 Like 10 Dislike
痴撚線 我係其他post有屌黃毓民同仇思達唔識求同存異係要放大啲嘢黎屌搞到分裂

只係你班人盲撐泛民,老屈人五毛咋
面對現實啦
其實「送中」真係好撚柒
人起題佢起題,啲嘢一到泛民手就冇晒霸氣
呢頭同我講唔好分化
你呢頭屌本土派大佬
泛民打手雙重標準
黃毓民同建制傾晒計 + 被G報認證
仇思達承辦高鐵工程 + 話立23條無問題

都可以扮睇唔到
原來連登咁多人撐民主黨
咁仲學咩人反對惡法
點呀香城獨立?我有冇講錯呀?駁唔到呀?
如果你要失去理智老屈我係五毛就繼續啦
似乎你先係扮睇唔到嗰個
而家香港搞到分曬化咁 真係益左建制同港共去護刁主席 如果係真心想擋惡法 點解大家唔合作下 成日都因為個D泛民以前做左咩衰野就大肆宣揚 之後又話投建制唔好投佢地 如果冇左佢地頂住 香港一早變左廣東省的一個城市啦
因為出嚟擋惡法果D已經被泛民督灰坐監囉
平時班仆街賣港
呢壇嘢咁勇武證明條例係幾大鍋
23條都係即拉即坐
呢條仲要引返大陸 都痴撚線
我諗泛民都驚返上去受
講真,送中條例一過,大把生意佬都死梗
你睇大劉
咩督灰係咩撚黑社會話呢?

睇電視睇戲咁耐只係聽過金手指篤背脊
邊撚個自創「督灰」呢個話?
唔投泛民算唔算直接屌?
收皮啦屌你老母,答問題啦賤畜。
我評論時事一定要歸邊?一係泛民一係建制一係洗獨?唔可以有自己見解?
好似你呢d 咁就大穫啦, 人云亦云,餵你就食, 都唔洗用腦既

佢講既

我就貼左張圖先既
之後見佢討論緊2011 單野 咪傾下羅 點知就冇正經討論過 只係spin 去其他野度
到最後就迫人歸邊 老屈人地
最大論點咪 我覺得2011 修改議事規則係冇問題 佢地冇做錯 (就算佢地有認錯)
依個就係論點了
睇番
原來自己聊人嘈先
做到野、玩得好就應該讚,泛民幾仆街搞死本土都好,今次呢一仗係勇猛既,到而家每一步都正確。點解大家係而家咁既時候都唔肯先團結對抗主要敵人?
明明首要做嘅應該主力開火反送中
就算之前泛民有幾仆街整走本土
但係而家佢地都反緊送中
所以呢個時刻應該去支持佢地一齊對付個首要對手
而唔係仲去屌番佢地之前有幾仆街
依家搞到講2011 係禁忌咁

又要想開人波
唔夠講就話我覺得冇問題
好似馬時享上身 我話ok 就ok啦
依度金鐘仔 小朋友多

有個大叔咁正氣凜然話我覺得修改議事規則冇問題 我地冇做錯到

我怕d 小朋友信哂佢講喎

唔俾我依家講
咁請問我幾時先可以番黎同佢嘈呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞