胡志偉:(林鄭)你唔死都無用呀八婆

383 回覆
583 Like 10 Dislike
鬧得好
駁唔到
民主黨再加分,終於有人代表市民當面鬧條港奸賤婦,希望再接再厲
選舉近了
但真係講得好既
而家係限時限人數甚至唔俾你發言, 洗鬼踢你出會議室?
你究竟有無睇而家立法會點開會?
終於知燒到嚟 喺沉睡中甦醒
一單還一單
2011個下毓民反而冇屌錯白鴿黨佢哋
呢舖真係支那國歌:到了最危險的時候,每個人被逼發出最後的吼聲

希望唔會真係最後
你up 乜9 不如你話最都係會俾人改

再講
2011 - 2017 呢 中間依個過程快左幾多

如果你出去嘈 佢踢唔走你

局住休會15分鐘再開

依家踢完你就等你一人講2分鐘就完
講依家

好似好撚威咁 問人有冇睇
呢班友本性難移
你可以話必要時合作 係無問題
但唔好當佢地係自己友 咁一廂情願
咁都係對事不對人啦
依家喺反送重之中合作對付政府就必須嘅
林鄭
你睇下啲打手講到依單野係冇錯就知

2011 改唔改都冇分別
屌 真係有人仲死撐緊
其實係屌哂全個泛民
我同你睇法唔同唔得既?就算泛民覺得做錯左, 我一樣可以咁睇

事實上我係覺得改唔改都無分別, 快同慢一樣係過
重點係立會唔過半, 過半既話你拖到政府死晒都得, 咁我係咪可以話因為你呢班人日日夜夜屌泛民, 屌到大家唔團結唔夠票, 所以d 議案全部都順利通過?罪魁禍首實係你地啦
選舉近了咪做下戲囉
選舉近了
以前毓民做呢d肢體抗爭,上邊呢班民主派即刻同佢割席啦,不過遲到好過冇到,起碼而家識醒
咁多政商界人士,學者,國際社會出黎反對都可以當無到
仲話遊行人數唔係重點
畀著正常人見到都燥底

呢單嘢真係觸犯香港核心價值
唔講香港同大陸嘅關係同香港人對大陸司法制度嘅憂慮
你剩係見到孟晚舟單嘢就知道逃犯條例係政治上有好大嘅操作空間
一旦通過逃犯條例,隨時會將香港擺係政治嘅風尖浪口上
令香港成為大陸同其他國家嘅政治磨心
逃犯條例真係未見其利先見其害
除非有政治任務,否則根本無必要咁急住修訂逃犯條例

對住呢兩屆政府真係唔知講乜好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞