胡志偉:(林鄭)你唔死都無用呀八婆

383 回覆
583 Like 10 Dislike
Sor9ry 我從來覺得做到野就值得投
本土泛民一樣會投
做柒野既就唔該仆街食屎
梁游同白頭佬係無分別
都係正一垃圾
波台狗
仇女廢物
巴打,其實上面有幾隻狗好明顯收咗 order 要做嘢弓。你諗下講仇口,邊個夠熱狗同泛民大仇口,上至天琦下至熱狗都一致喺呢個條例或者大方向度團結,本土派系除咗螠友同毓民支旗外,邊個會on9 到喺呢個時候針住泛民嚟打? 唔係建制狗就係焦土狗無疑。又想挑撥本土同泛民陣營嘅關係,呢堆焦土五毛注定全家不得好死嫁啦,專注返屌柒政府,唔好中佢計挖舊事嚟互屌
咁就仲好笑
睇返咁多年民主黨直頭幫倒忙,咁唔該滅黨
喂大佬呀!我本身係哩到留咗個comment:

「Bin C
早幾日見有人屌黃毓民係立法會咁多年做過咩除咗掉杯同屌人,但今日見胡志偉鬧淋病做八婆就打哂飛機咁 班人肉到咁

利申:唔係教徒 只係講事實」

只係講事實就俾人屌係五毛,可唔可以有返少少理性
On9? 你見到 Trump 講 motherfucker 你會覺得好正常,見到 Obama 當眾大大聲講你會唔震驚?

事實上喺呢個時人候屌鳩泛民,幫政府轉走話題,就係連私怨祖師熱狗都做唔出嘅事,除咗螠友同毓民陣營,你不如講下邊啲本土派仲會喺呢啲時候屌鳩泛民?
弱撚智,入去睇撚多次個 post, 我目的係希望本土派系可以唔好再撚私怨行頭,借泛民個勢力擋撚住政府先,再慢慢坐大。

講本土?我喺佔旺嗰陣已經係本土派系嘅支持者,當年仲信鳩錯過熱狗,幫手屌柒泛民去金鐘拆鳩泛民大台,你條撚屌喺邊?我不知幾撚想本土派系帶支旗出嚟選。屌你老母同我扮本土?我識嘅本土派支持者就冇撚見過有人喺呢個時候屌鳩泛民嘅,你呢啲冚家剷五毛扮本土派想煽風點火轉移話題幫政府開脫?屌你老母咪撚影衰本土派,躝返去建制狗嗰度奶佢哋屎眼啦
我幾時有話鬧柒婆係錯?點解同一件本質既事放係唔同人身上竟然會完全唔同結果,咁係咪不問是非只問立場?
咁同左膠見侵就屌有咩分別?
我唔撐泛民,打從某年10月30日,信多佢地最後一次後,已經恨不得佢地全部收檔玩完。但今次件事,我都冇理由反對佢地對抗港共;今次嚴格講,唔係真假主席,係立會分裂,泛民只要堅做,係唔係之後可以當冇事發生?

泛民班撚樣,唔理佢地為利益定為理念,的確插左本土派人物或政團或組織背後好多刀,筆帳冇可能就咁算,但,今次對依賴民眾行動嘅本土派黎講,都係一個機會。到底要仇怨行先,定剩下已經無先行組織,零星化嘅本土派支持者再一次眾合起黎,大家可以自行選擇。

真正嘅本土派就算參與泛民活動唔代表你真係支持泛民,今次本土派群眾已經有幾年經驗,大台講咩點去無視點去利用,身為本土派重唔識?犧牲左咁多人事物,大家要感情行先,定理智行先?

泛民聚人,照去,搵到機會,衝擊,泛民人鏈阻礙,請佢地食拳頭,佢地有佢地聚人做擋箭牌,本土有本土準備做實質野。

講句笑話,今次最好搞到警犬再開槍,到時拉泛民嘅人去擋唔係乜仇都報哂?
巴打講得好,呢啲先係本土派系應有作風
睇住班癲狗一陣屌埋你做泛民打手
泛民咁鍾意和平,我就睇下共產黨對住佢地可以和平幾耐
五毛狗又玩分化,小心睇路
講真大部行動既本土派幾年間被篤灰、打壓、被捕,都幾難再有當年既行動力

同埋要明白好難怪有人唔出黎抗爭,除咗要面對有哂武裝既警狗,仲要提心吊膽怕有所謂同路人篤灰,心理壓力都唔細
無錯呀 佢地打殘哂本土 永續自己既議席
而家靠佢地 因為佢地係現任議員 佢地點都要自覺去團結反抗
但好多人提醒既係 佢地唔係可靠同信任既政客
而唔係反對佢地去反抗今次引渡修法
你知幾多政治冷感 唔多了解既人咪會覺得佢地係大救星
但佢地只係呢一個大圍既一部份 去做佢地崗位必須做既事
現時好多人,傳媒,國際社會都關注緊呢件事 並且影響緊成個局面係好事
當然有啲人係對泛民好反感 做咩都係黑人憎 咪由得人囉
比巴打屌醒
咁黃毓民呢?
佢岩岩live話同建制傾左喎
唔好避啦
本土勇武派政治「菠蘿 雞」 一味靠黐!

https://youtu.be/A-I-kf-7pd8

而家就係聽飯民垃圾大佬講
唔出嚟廢事激嬲共產黨

泛民班垃圾每一派都唔想本土出嚟搶光環
個場就俾你唱歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞