胡志偉:(林鄭)你唔死都無用呀八婆

383 回覆
583 Like 10 Dislike
一係就百屌成材
一係就選舉近了
由DQ天崎唔畀人參選
到梁游當選都畀人DQ開始
就已經無得玩啦
講經咩
紅字就大撚曬咩,得閒就睇番歷史唱少兩句今天我啦,唔夠人講就想屈人五毛/焦土

我邊個字叫人支持建制呀?

你班左膠到而家都仲未搞清楚販民係打開大門,俾港共步步強姦既 元凶
B隊係工聯會都唔撚識
販民星期六衝入去垃圾會先好同我講勇武
無得玩點解佢仲係立法會? 潛入去?
我估泛民未來幾年經費已經有某逃犯富商認左頭

後面可能仲請左team 人教路點玩
選舉日期近了 販民應當悔改!
因為入到去都已經無用囉
我當販民今次真心 百屌成材

上面只係講番少少 販民以前點樣賣港點樣自保點樣割席

啲左膠就沖出黎護主唔俾屌
無用人地有人工袋呀大佬 宜家立左法 隨時人工都無得袋
其實再近d仲有魚革割蓆同埋DQ4
左你老母臭閪咩,你想清算咪拉死咗送中之後慢慢清囉柒頭,而家屌臭泛民係咪你去擋條送中啊?

弱撚智,連熱狗都知呢啲時候唔撚可以內訌,係你呢啲螠友私怨先喺呢啲時候吠
原來係咁 明哂
我唔求咁多
肯開門都收貨
喺連登屈人左膠真係無敵

狗達今日都撐白鴿

我諗佢都應該係左
發覺有啲連登仔永遠對人不對事
依家唔出嚟屌嘅話就會好似當年佔鐘咁
明明本土派出力最多 流血流汗
但係最後羅三七同Heidi 豬反而做票皇
依班泛民最撚叻就係收割光環
點解唔屌得
所以我咪叫你揾個令人有期望有期待既人出黎囉, 無既話你就借過啦, 得把口9up, 你估泛民消失左就有蝙蝠俠出黎救香港呀?用下腦都知你而家仲可以喺度9up, 就應該慢慢揾人replace泛民再去打過啦
到俾建制坐晒成個立法會, 一出聲就俾人拉左, 9up都無得你up呀
選舉近了,睇兒登風向就知香港人幾善忘,永續社運
朱凱迪收割雨革光環?佢做實事嗰陣你喺屋企打緊飛機咋訓撚醒未啊屌你老母

雨革係泛民消費本土,係仆街。但呢單嘢擺明係泛民主導,拉布拉得好撚精彩,佢拎光環有乜撚嘢問題?都係嗰句,屌臭咗泛民係咪你出去擋條送中?
又黎含撚投販民理論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞