胡志偉:(林鄭)你唔死都無用呀八婆

383 回覆
583 Like 10 Dislike
上面嗰班一日到黑掛住屌既咪繼續喺象牙塔入面幻想下,以為屌屌下會有蝙蝠俠出現, 而家紅線就拉左出黎, 議會入面大部分都只係俾泛民類既人出現, 一有自治自決港獨就ban你, 你咪繼續狗嗡跟住就成個香港攬炒囉, 我就上左岸唔會係受害既一群, 繼續理香港政治都係因為香港就係我家園, 唔想佢繼續沉淪落去

永遠無人知你以前﹑而家做緊既野岩定唔岩, 只有喺未來有結果時睇番以前先會知道, 所以人人都會犯「錯」, 重點係睇下識唔識從錯誤中反省,唯一知道既係得把口喺度嗡無用, 你唔做野去改變環境, 個環境永遠唔會跟你理想既方向進發
以為五毛
DQ哂啦
而家連閘都入唔到
選舉主任查家宅 查網上留言
保證本土思想參選唔到
係一個唔民主既地方 唔去改變制度同權力
就只會得過且過 唔會變好
2011 依單野點計都係你地泛民仆街
洗唔洗咩人云亦云
傻豬黎

仲有你依d 叫評論咩 得談笑
唔明點解呢刻仲要屌,有私怨就選舉時先攪啦,硬係要對待條款時走嚟攪,本末倒置。
真係大撚吧 人地講佢重話人屈毛
私怨,選舉先算清楚,依家,集中條例
首先, 我係支持香港完全脫離土共獨立出黎既, 聯邦定邦聯制呢d 無深究, 剩係知兩地制度係極端黎, 土共做大香港做細, 香港一定俾土共食左, 唔好幻想咩香港推動到民主中國

第二

你咁努力屌, 不如直接去揾泛民面對面屌, 教下佢地點做先合你心意, 定係呢排佢地做野好似有軍師係後面, 嗰個係你黎?
咁你講黎吧撚咩 唔撚係溝女求處女下嘛 問題係好似你講個啲選唔倒呀嘛 你係咪都含撚架啦 咁點解唔間條無咁臭 一係屌鬼既攞錢攞資源自己去選啦
要團結既時候一定有一兩個柒頭出黎搞分化內訌
件事完左再屌飯民啦,呢一刻要集中火力唔好俾送中條例通過
啱,集中屌淋病同建制共狗先啦
係我唔岩既
貼張十年前既信
搞到某會員心愛既泛民俾人屌
大敵當前,內鬥泛民只會讓送中條例輕易通過。
難得雨革後民情重新湧現,大家就唔好俾五毛分化。
大家一定要全力團結對抗惡法!
睇你咁講野就知你係五毛on99
呢d係歷史事實, 中共不斷修改緊d 歷史文獻, 教科書, 平唔平反都要俾後人知道, 如果唔係過多幾十年就無人知道有件咁既事,
郁撚狗出沒注意,個個POST都見到佢
呢期白鴿黨做咩
泛民議會都係撐鄭松泰
但郁撚狗 / 五毛扮本土狗 就係咪都屌
司馬昭之心路人皆見
講到飯民有幾錯咁,當佢地本性好仆街好虛偽全部都係機會主義者都好
美國兩黨決心打柴中國唔勇武,唔通等被自殺果陣先勇武咩
佢地成功左香港人有份分享成果,失敗左無損失,淨係講以前有幾錯無意思,已經唔係錯的問題,而家係佢地會死,之後就係一般香港人

死亡面前可以有乜對錯,大家都想生存姐
如果班焦土五毛去咗美國,應該不停挖返美國民主黨做過嘅仆街事出嚟,阻撚住佢哋幫手屌鳩中國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞