胡志偉:(林鄭)你唔死都無用呀八婆

383 回覆
583 Like 10 Dislike
吓,唔係啩
講嘅嘢全冇論點,純粹情緒發洩
但2011年係泛民犯下大錯呢
證明左呢班人眼光短淺 能力不足
個黨又專出賣港賊
之後政改入中聯辦密室談判
好多投票紀錄唔一致 種種賣港行為有證有據
都未提雨傘啲野

去到選舉時剩係話人抹黑
批評佢地=投建制 次次諗住咁樣就過骨
佢地有無反省過自己做錯過 講錯過既野?
林榮基燒到自己都識認錯
唔係唔可以犯錯 但有冇進步呢?
好多人都係想百屌成材 因為班友係逗緊糧
而且選舉到 大把泛民選民變哂金魚
咪有班人出黎提醒下囉 又話投建制
而就算有人真係咁而投建制 或投白票 或 話要焦土
呢班泛民議員有無藉此改善進步?
定係將呢啲人既論調 變為 敵我矛盾呢?
有冇證據?
推一漫步,就算你講嘅係事實,都唔代表你可以無視佢地對呢次修理嘅質疑
當然 任何理由 包括身有無屎
都應該反對修訂逃犯條例
開頭就好撚威問人有冇睇立會

講哂理由就話唔同睇法 又話快慢冇分別

咁97後直接一國一制
唔好再扮一國兩制 啦 快慢冇分別呀
用緊你個logic 呀

過唔過半同屌唔屌?
08年之前有人屌咩 過左半未呀傻西

不如你直接講佢地做錯咩都唔俾屌 唔俾羅番出黎講

講真 你真係冇撚用 d point 垃圾到
都唔知個閪女人諗乜
本土派就死晒
我哋回帶一下 飯民智將點樣斬晒自己人先

所謂泛民的兩大政黨在旺角騷亂當天趕在所有建制派政黨前急急發表聲明爭相「譴責暴力」。民眾反抗所受譴責的尺度竟與政府暴政相同。
講事事
政改入中聯辦密室談判
2011 之前
所有起因都係五區公投開始
講事實
講吓笑啫唔使咁認真,唔通黃碧雲都叫雞咩…
民主黨應份要咁做,不過呢一個禮拜發生既事同佢地之前既水平好唔同…
你d point 垃圾就話人d point 垃圾
泛民做得差嗰陣就話屌多佢兩錢重姐
而家佢地做得好, 你又拎番佢地做得差d 野出黎講
做又屌唔做又屌, 但得把口乜作為都無就係你呢d人
出年立法會真係唔知點投票。
On9既先會投建制

本土又俾人DQ哂,但從過去果三年,不論任何派系既本土派都唔係好俾唔到感覺我佢地有預備入議會做抗爭,或者佢地跟本無諗過要入議會做抗爭吧。但見得最多既就係本土派系內鬥,簡單D講就係黃毓民派系同非黃毓民派系既內鬥,對於反建制,但又唔想投泛民既人真係見到佢卻步。

泛民就作為議會入面既「反對派」,抗爭左咁多年,出賣左香港人咁多年,成班左膠,連點解年青人拋棄佢地都唔知,只係識賴人鎅票,賴建制陣營資源比自己多,但從來都冇從問題根源反省。今次佢地既表現係有驚喜,但亦唔代表佢地冇做過仆街野,但過往幾仆街好,目前係議會內係得佢地可以代表香港反對呢條條例既人去反對抗爭。但今次係同一陣線唔代表出年要投俾泛民。

如果香港可以出到一班事事以香港人利益為優先,而唔係一味賣港既議員就好。
冇得踢人走冇分別
冇人屌立會就過半
依2樣都講得出就知質素有幾高
仲鬧佢八婆?
直頭叫佢做臭雞啦
胡志偉
柒婆夠膽視美國既警告如無物,到美國真係取消左美國關係法時,我諗香港大部人商家都會爭住屌佢老母
邊個鬥9 人先都唔知就9up
關撚事 係香港人連登仔乜都屌
沒計 由回歸中國一刻 個定位係長期打算 充分利用
從來沒人話過以香港利益放第一 咪天真啦
其實簡單啲講
我信肥佬黎同白鴿有收美國水嘅
世界上除咗偉大美帝
有邊個食得住支那?
就算泛民覺得做錯左, 我一樣可以咁睇

你條傻西又幾野蠻硬頸
最近十年既事
做左一個月好事就當打和呀
野咩蠻?我評論時事一定要歸邊?一係泛民一係建制一係洗獨?唔可以有自己見解?
好似你呢d 咁就大穫啦, 人云亦云,餵你就食, 都唔洗用腦既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞