[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(14)- 個個都中限

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
慢慢砌,除左你買acc, 如果唔係隻game 好難一步當天

即使你有top tier. 隻角無tm stm support 都係廢
乜都打0西 又可以休養玩下其他game
呢幾日轉左打arc the lad R,ffbe打剩90體關遲下先搞掂佢, 而家剩係打arena
原來今日已經17號, 之前又話每個月16號就有塔關打, 又改
獎勵太差, 完全忘記左打塔呢樣野
純粹夠挑戰性可以發洩下
降臨自從真紅月神龍之後差左好多, 跟唔上限角進度
隻FFBE DIGITAL ULTIMANIA出左
唔知3點FFBE會唔會有野送
連携左了
800YEN可以一個月變換一隻入FFBE
連睇邊關未玩都要比錢
剩係玩抽卡放題都OK既, 睇下啲角色咩樣
ヘスの母個樣原來好後生
link左 有 500石 拎 但 唔知個app 有乜用, 睇野 only ?

無限抽 ???
1張pass 可以一個鐘放題, 但係要subscribe左月費800 YEN先可以轉做FFBE unit
即係抽到 想要果隻5 星 再 比800 yen output to ffbe ??

wtf
係, 同埋剩係呢2格可以output. 右手邊個格好似要subscribe左先用得, 仲要30MP

咁樣衰
抽左成粒鐘, 乜都無
最想要 99分,隻坦同補

抽到都唔知俾唔俾800 YEN換.
自選券換呢度有得抽既角色又好似唔抵
最緊要有debuff, 補, 盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞