[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(14)- 個個都中限

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
無乜水 剩, 而家要打pvp 拎分 用紅卷抽d 水 返來
D水其實好珍貴
要谷10萬EP 真係唔見幾百水

我唔捨得用
辛辛苦苦打完點知抽重覆垃圾既心情

SO SAD
之前啲水都仲做到收支平衡
係上個月太癲出2個EP event, 我諗住以後每個月都係咁所以先Skip
啱啱個月一arena 換左total 7x張紅券, 出得6支水, 頂佢
raid event啲ranking獎幾時派, SE係咪唔記得左
10,001~30,000位 ・星4トラストモーグリ(ALL5%)×1
・レア召喚チケット×4
星4トラストモーグリ(ALL5%)×1 <--我諗倉有差唔多 1萬%係到
・レア召喚チケット×4
而家D TM mogu多到唔知點
佢送得太多,一D都唔干有NOW

而家最想要既只有STM 交換TICKET
10000 %
一直以來中太多重複人
下下送50%
隻龍騎好恐怖
1479攻buff完18xx, 250人殺, 上光降光

無降100屬
一直以黎唔係好明JUMP點玩
所以對D JUMP人冇咩興趣
我都未用過,手上冇隻勁, 見隻FF4 潛解完咁鬼勁先至試下玩
JUMP改造成二刀流, 吉多一野, 點都扣得多過雙手持
可惜未有二刀流TM, 自選2隻返黎+150%, 又好似好浪費
趣味野唔會SIDE卷換黎玩啦
物攻角又唔係缺到唔JUMP唔得
留返打下一個塔需要時先搞, 之前得機娘做最後一擊, 有幾關都係啱啱夠嬴
新個隻龍騎值唔值得投資?
今日手痕5卷2虹中左
升左7星 做bonus 角, 完活動後就可以倉管
如果有jump up裝備好勁
潛解完佢啲招都有5000威力,再跟身好似350% up即係插一野22500威力
不過打神龍用唔到jump
https://youtu.be/yHg9WTpBcME
utube 都有人講究道龍騎

可惜我無究道stm, 同得一個天風 玩唔起跳跳流
我冇2刀裝,打算用ff15把雙手矛試玩
佢有樣好係可以自己上降3屬,隻ff9招勁但係屬性要人幫
可惜只降 70%

終於過到第一個系列boss,打到心跳加速
Ff4 同9都易打,可以試下

奇怪。 我全部mission 清駛, 唯獨呢個map 差一個未打
多數差呢條村
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞