[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(14)- 個個都中限

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
刷左好耐就開啦, 捱下主線拎石先, 不過唔好亂抽pool, 係國際版獨家先抽
FF14 冇咩愛
賣咁多關子要等月尾先抽得
有cg都儲下,如果可以一入場滿lb 就好,仲未有呢類攻擊角色
準備試玩日版 ... 岩先係TAOBAO 買左個初始帳, 有15萬鑽.. 想問下新手應該AIM住邊個POOL抽會好D? 佢有料同無料召喚都有好多POOL可以抽
個帳應該勁多EX券, 可以抽左先, 呢啲券冇分pool
有十張..佢個ACC本身都有D 5星, 等我抽晒再放個BOX出來比各位 體檢一下
應該仲有銀色gift 券 (唔係自選個隻銀), 可以抽埋.

我好似抽晒D 無料卷 (自選卷好似有2張未抽) , 個BOX如下, 係咪要用石抽下 D角 上7星?
咁鬼多新野
仲要已經有7星補, 已經好夠玩故事同啲周回event
限pool成日都有, 今次呢隻要用短刀比較難裝, 不過可以抽少少step pool補強下, 好似step 1已經保底5星.
頂, 唔好抽住, 啱啱出左公告有新野
好的 咁我想問下 我暫時應該用邊5隻好?
補就7星.
魔攻可以用7星個隻或者圖2最尾個隻小丑,或著mark住NEW個隻.
物攻同圖2尾行第2隻或者圖1頂行中間個隻
物盾就圖2第二行第1隻
debuff用圖2最頭個隻

又限, 你老味
普通版有CG, 限版反而冇
不過應該會抽, 魔法版機娘
但係睇落得雷屬only, 仲有隻軍師守門口
軍師可以做埋debuff攻魔, 唔知幾多%.
尋日發現隻蛾未食壼先俾佢食滿
想問下你講個兩隻 7星補同7星魔攻 係指邊一隻?
補藍髮個隻, 魔攻金毛個隻, 2隻你都有重復
金毛個隻用住先, 唔算好勁但係夠用.
TAOBAO ACC 好多都係TREAT出黎
你要有被BAN既覺悟...
我見佢個ACC有D好友申請都成2年前, 我諗唔驚掛
早幾日啱啱bam左一堆, 而家開到應該安全既.
啲account應該係每日login拎石券, 儲左2 3 年之後拎黎賣
買來 頂多2個月到 4 周年 , 佢實出限pool, 到時1炮過allin
可能有10%限pool, 到時all in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞