[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(14)- 個個都中限

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
啱啱打左場arena, 排34xxx
好多active 既player普通arena 一場都冇打, 計落應該可能仲有7-10萬人左右
繼續用巴打隻神裝暗騎玩
Btw altema 升左2隻FF4 上95分
龍騎都上到95
95分都少。但黑騎天花好食裝備。
用單手大劍就簡簡單單易配
重刷吧

回鍋玩 之前用開千鶴 雲 exdeath 坦補咁
抽撚曬d野 想問下大家而家應該升咩先?點組隊?(主要想打活動/通用)
信賴出邊3件先?謝謝

回鍋玩 之前用開千鶴 雲 exdeath 坦補咁
抽撚曬d野 想問下大家而家應該升咩先?點組隊?(主要想打活動/通用)
信賴出邊3件先?謝謝

呢3隻 想辦法上7星, 隻法而家最強法now
新手有無自選卷送? 隻女魔坦值得換
而家重刷有幾多石?
想問下呢度D 巴打係咪都係玩日服多? 新手想入坑, 諗緊國際服定日服好

得2日點打到咁多去抽?
定其實之後個啲關都係抽同一樣野?

上次個莫古關又無打屌
3個活動 都用一樣幣 慢慢打都得放心
國際服而家3周年, 送d 野會多
同埋佢d 獨家角 全部勁到痴線, 基本上你將所有資源投放落獨家角就得
但係我見大家都好似係玩日服多咁
玩國際版嘅巴打都潛哂水
如果日文睇得明就玩日版
而國際版有未來視可以知道邊d角色有用
當然你可以兩邊都玩
Box裡面有bonus角色,越打越多bonus
莫古關唔打都冇所謂,體力留黎打ep
Thx bro
做左少少功課,呢3隻係好勁既 補 物理 同 法?扔曬所有野落去?
信賴應該先升咩好 整物武/魔棒出黎輸出用?

張卷到底響邊到用 搵極都搵唔到
月尾用黎抽FF14 cg角色用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞