[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(14)- 個個都中限

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
如果data 冇錯,加埋極意1hit都得既話,隻野輸出勁過王子成條街
唔會咁on9掛
隻王子啱啱先出,轉個頭就出隻勁過王子既
如果係咁佢都算仆街
招野可以強化到9400,加上佢係2刀流出2野,再加上二刀極意
王子啲招唔係二刀招,加上冇極意,所以冇抽
咁加埋佢咪打到成2萬幾%輸出
hp防精同機娘差唔多
無cg 跟本唔會抽, 唔理佢幾勁
招大技用lb bar 但係冇LBup 技
咁王子呢方面好好多
我拎埋新任獎勵果 10張 stm 卷 原來都儲夠 100 張 了
咁快既
圖鑑唔見左隻7 星既位, 又緊急參戰
終於俾se發現左個1hp bug
我好期待

反對修訂逃犯條例 香港的終局之戰

立法會集會:

今日(5月11日)星期六 早上8:30 (開會討論修訂逃犯條例)

若不能阻止立法,稍後立法會二讀/三讀時,行動將升級

事態危急
一定要阻止立法
否則香港直送中國受審
到時中國話你犯咗中國法律 無需證據 無需理由
就可以光明正大係香港夾你返中國
坐黑獄 洗你腦

此修例禍害大於23條立法
23條>>>(需危害國家安全,香港審判,香港監禁)

修訂逃犯條例 >>>(莫需有,中國政府可任意控告香港人多達46條罪行,香港會配合執法將你拘捕,移交中國審判及監禁,無需證據 無需理由)

第二次王子測試, lb lv 為31, 打木柱 無任何buff. debuff EC

先用雙手持, 第一張圖 傷害為 LB, 第二張圖 為 5 hit 幻影劍+零距離

之後換雙持, 第一張圖 傷害為 LB, 第二張圖 為 5 hit 幻影劍+零距離

結論 雙手持勁好多
全身STM

雙手持都唔夠裝添
但我拎埋倚子王把stm都好喎其實
咁就差50%

如果雙刀流
我要自選拎雷姐個tm,再食stm莫古
就會有3000攻既

仲頭痕緊點好
你stm 想比 雷光食 ? 唔建議咁早
咁做
而家有冰炎虫出返瑪利亞黎chain 同減120火耐性,好鬼好用,明鏡系3隻chain唔會中間斷,俾左魔菲啲裝佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞