[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(14)- 個個都中限

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
光戰第1 turn 用SP技就有50% cut呢樣嬴其他盾幾條街
冇佢又出唔到軍師, 第1 turn守唔到

我成team 都頂到但friends 果隻死左
試下我個隻
轉用艾亞利斯30%夠做
不過隻friend2400魔冇龍殺
第2turn有全體物攻, 死左2隻
隻野有buff個陣攻唔入, 下次頭幾turn揀防守算數
自選左光戰好安全
再調整下應該搞掂
搞掂埋
光戰屈機,招75% cut放落frd度,隻野trigger 個招大火都唔駛死
ys, 光戰愛將來
佢啲附加功能好鬼勁, 可以放生隻補做下其他野, altema攻略用佢都打得快過用阿伯好多
有無巴打有sol或者孖嬸借黎?
想打真紅月
你想要邊隻,紅月好鬼難打
有冇邊個曾降臨易打啲?
勁啲果批淨係打咗支190攻嘅槍
隻石麃可以4turn 搞掂
咁試下打呢啲先
原來聖盾夠耐性就好安全過到
王土100%挑撥,不停出pshield
頭2 turn谷滿聖盾LB,復活2隻魔菲之後就可以開始反擊,之後同用光戰2.0打法差唔多,早知唔換住
巴打隻石麃有無攻略?

同埋想問下點解我隻王子2700攻
用v技,4招加威力加招技咁出
打落去點解好似無咩力咁
有冇裝killer ?
同埋要另外搵2隻野element chain夠10俾佢打喎
有盡chain俾佢㗎啦,打落去好似都無力咁
killer無裝,我好似得好少killer裝
最少要裝幻獸,有125%,同埋上屬,再降100%屬
你搵隻frd 都要有killer
我個陣好似2隻200-250% killer 機娘就4turn搞掂,搞唔掂4turn都冇所謂, 遲下先拎返張自選券,但係好似10turn就強制全滅,同埋佢turn 5係無敵
幻獸加技係咪坐部都加落killer到就得?
我用倚子王裝killer降埋屬會唔會易打啲?
係,加哂俾killer
隻王子唔中佢個4種killer, 又未夠200%唔夠力4turn,個陣用機娘有1.5倍武器補正都係啱啱夠
首先嬴左先算,用櫈王應該輕鬆10turn內搞掂
試下先,但應該用咩盾?
佢物魔一齊打好難搞,櫈王成日都死
個陣咁出,櫈王物防應該好勁喎
我用左光戰無人播魔法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞