[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(14)- 個個都中限

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
shit 5 星卷出 小皇帝 第3隻
爆緊水衝30000, 冇乜期望
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=27444&snA=18256

巴哈竟然有 ff4 小loli 潛解 測試 ff4 角潛解勁左好多

呢隻竟然都勁? 就咁睇落唔覺...
呢隻我都有7 星 , 唉
佢stm 除左 比 cg tina 之外 我唔知仲有乜野用
等潛解, 不過得一隻
6星同3缺1夾埋有5x隻, 咁都中唔到多隻上7星
其實你地唔覺得要抽4隻先有STM呢倨SYSTEM好撚痴線?
食水好深...

唔講STM

而家冇2隻都唔敢放出黎比FD用
上唔到7星既人廢到仆街....
2隻俾你升盡隻角色,STM可以用STM莫古拎或者自選券換,0課都玩到有石剩
玩過好多隻game,剩係想升盡隻角色,都唔知要中幾多隻重復先升得爆
2隻先7星 其實好仆街, 而家抽中一隻都唔覺特別興奮
之前玩過啲儲魂碎片既game,抽中幾隻都係要放置住先,升爆好似要十零隻,一路抽再加埋自己打返黎既魂,未突夠一半已經out 左,抽中新角又係無限loop ,永遠做唔到即戰力,而家啲新game 大部分都係咁既系統
只中1隻既FEEL同唔中其實冇咩分別
佢最實用既招你都用唔到
雖然話而家有STM莫古
但始終量好少,,前提又係要抽左2隻先有資格出聲

唔好用個D碎片GAME黎比,課長限定GAME
我以前玩個陣都下下追4隻為STM (以前未有STM莫古個陣)
但個坑真係深到仆街
D 必STEPUP有一定有柱

所以決定唔撚再課
而家只用FREE石同卷
留返搏下FES個陣先抽
唔中就算9數
ya, 我都唔課ffbe 啦, 轉課左 龍絆
新pool 即追4隻,5萬石都唔知夠唔夠
除左小丑用20張自選券拎STM,師匠用左STM莫古之外,啲STM都係自然4隻算數
角色只要7星到就夠玩算係咁
通常用哂券中一隻先會用石抽多隻,券抽唔中就留石算
抽藍櫈清哂啲券,而家儲左16x張等pool all in , 石等4週年先用
好難講5萬石夠唔夠
黑起上黎D STEP UP必中全部中柱
之後要追既話冇左必中只可以抽普通FES POOL
想係入面追4隻就好難了...

.
如果抽完step都唔中,真係唔駛諗了,只好等佢大平賣個陣抽黎收集,啱啱玩個陣睇唔透,成日all in 都係中得一隻
Btw 巴打friend 有冇位剩
其實你ALLIN晒STEPUP POOL既話
都已經洗好多錢
5000石一次,
一次5 STEP,
每人3周
= 75000石=3XXX HKD

而家輕鬆玩
日日清體就算
有卷有石就抽
不過遘真,佢FES POOL個陣有5%,係易中D既

FD位好多
但最近既新野我都冇
都係掛D舊7星多
我都係冇乜新野,夠打就算
請Add
ADDED TxxxSxxx

見0巴 推薦 暗塞, 唔駛多講即刻食爆壺升爆佢,裝備她d 應可上3000攻

到場升埋 小羅莉, 精神升爆應可過千精
裝備好d 先0岩
我冇STM,佢TM又廢,發動唔到TM技能,不過佢TM技能只係for 單手武器影響唔大
每turn 12000,平均輸出應該唔會差過限,上次11虹出第2 3 隻個下屌哂se,而家放過佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞