[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(14)- 個個都中限

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
上世紀既野,點解升佢
リディア我都仲有用
但只限清召喚幻獸MISSION
潛解左ff4 d 角勁左好多
我有tm 同 stm 都無比佢裝, 裝唔裝唔大分別
你講起先記得未打FF4 BOSS解潛
https://altema.jp/ffbe/bestunit-1311

而家FF9隻比比竟然魔攻第1

勁過FES限
招4連黑魔法用黎做最後一擊破trigger hp應該好正,support 方面又有用,剩係hp需要補強,如果第時中到一隻就自選上7星
今次FREE上到7星得佢

似乎中大獎

即時谷佢D魔力先
把免費STM 魔力槍搵鬼用
物魔槍黎講數值唔算低既
只係而家跟本冇物魔角既MARKET
我每日半抽睇下中唔中 唔中完左個pool 先自選換
比比可用卷換算佛心
佢招黑魔法要用哂終焉火冰雷先加滿威力.
連續用威力up技能輪住出會互相reset威力, 要重新儲過.
冇耐前先訓身抽限魔人,自選cgtina
點解我啲投資永遠都係咁失敗
Ps 今次中晒另外兩隻都冇黑魔導士零運氣
我個次訓身抽拎埋STM
排名頭幾位實戰應該差唔多,隻99分洋蔥最初都係評96實戰之後慢慢加1咁升上99
魔菲比較硬淨,冇咁易死,一死左威力up技能又要重頭黎過,已經有幾關難關用佢左,實力已獲攻略網認證
其實我哩啲渣渣都唔係好體會到差異,啲裝唔多,但見排名有啲唔憤氣姐
手機game 係咁, 過多2個月 4周年 可能又係另一個世界
FFBE的打面做法已習慣,
只係冇諗過普通既角色會好用過佢所謂既FES限姐
除左男魔坦同 王子條女, 近來出d 限都係打手 其實打手最快被淘汰, 睇開d 就得
而家唔會追任何野了,
用晒所有FREE卷石抽
中就中, 中一隻都當唔中

只係等緊CG CLOUD,最有愛
佢唔會等到下年3月REMAKE版FF7先同步出掛
希望到時潛解完既FF7角色會好似FF4咁追返通脹
如果有洛克STM佢已經有70%回避
衰在唔可以夾聖盾黎打長期戰
隻野衰咸濕 要夾基佬坦先得
個3招野夾埋有幾多威力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞