[761] I.O.I討論區(48) 出道3週年粗卡~WekiMeki月中回歸 Somi月尾出道大發~下半年重組!?

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
唯一搵到錢,如果多一個搵到錢既話
分擔下咪唔洗攰死請夏
唔係好似無咩會簽佢
唔好講到solo咁易
請夏殺得到出黎係少數例子
依家已經好攰啦 又就嚟cb 雖然有得睇係開心 但之後俾佢抖下氣啦好嗎
簽做演員好過啦 貪solo夠辛苦咩
上fb咁啱見到有人share
https://www.facebook.com/MyHeartFor.IOI.Taiwan/photos/a.1741175626151859/2301968040072612/?type=3&theater
Nayoung會唔會番去幫屋企人手
btw唔知間鋪新地址係邊
有人話係面包店打工
吓...
係咪都市傳說黎
大家好 我是林娜榮.
首先 很抱歉這樣以不好的消息來向大家問候.

感謝到現在為止在活動中一直給我力量的'HIgh'們和一直給予應援給予鼓勵的所有人.現在不能以PRISTIN向大家問好 真的非常對不起'HIgh'們和所有人.

我離開了從2011年開始共築的名為PLEDIS的巢 準備新的開始.感謝在公司期間PLEDIS家人們給予的無私幫助.不會忘記至今為止支持我的所有人,為了更進一步的成長我會更加努力的林娜榮.還有 拜托大家也要多多支持不管開心難過都與我一直相伴的PRISTIN成員們.

就像每一段結束總伴隨著新一段的開始一樣,雖然PRISTIN結束了,但以後請關註林娜榮新的開始.會成為一直為了向大家展示更優秀的面貌而努力的人的.

謝謝.

唔知簽邊間呢
CLS Pledis
成日都有人係鋪頭見到佢
都同幫手無分別
【新聞】“樂童音樂家-全昭彌 ‘認識的哥哥’ 出擊”
29日據放送相關人員透露,Somi和樂童音樂家將在30日進行JTBC“認識的哥哥”錄製。

Yg雪櫃大解凍
靚左咁多
上次首歌個LOOK唔掂姐
不嬲都咁正
睇完條片對依個channel好反感

「I.O.I 重組失敗告終」Pristin解散 隊長 娜榮退出樂壇 | Somi集中個人發展 「I.O.I 慘成絕響」 https://www.youtube.com/watch?v=2Qz-XAJBDcA
第一次睇果陣見片頭條佬係到唱歌已經好反感
唔使click入去都知係d content farm片
原來請夏肥仔經理人係女仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞