[761] I.O.I討論區(48) 出道3週年粗卡~WekiMeki月中回歸 Somi月尾出道大發~下半年重組!?

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
人間sprite

留明
chungha's next album will be an album with various tracks and not a single album like gotta go.
https://twitter.com/flashlightxch29/status/1126455749285007360
最緊要高汁 信得過MNH
Gotta go 入坑曲 真係好正
最近韓國fans日日都屌緊mnh
Ceo老婆生日 請夏趕場去唱歌慶祝
過度利用請夏宣傳bvndit 好似傳有個廣告會一齊拍
請夏每日話最多3個活動 真係每日3個
5月日日都full 周圍跑場 邊有時間錄音 拍mv
Bvndit 5月15極速cb
員工就得嗰幾個 有排都未到請夏
咁快出隊新團消費請夏人氣真係錯撚晒
話就話大勢姐 都未真係站穩住腳 就搞啲咁嘅野
根本細公司就應該集中資源谷一個idol
聽你咁講 MNH係咪已經開始痴線
請夏個best fd係新團 其他好似都幾熟咁
carry新團我諗請夏好樂意
有得一齊拍野仲會好開心
但CEO講過bvndit先係一手一腳帶大
其實有d招黑
跑商演搵真銀 話唔定請夏都想
有人陪下係開心啲嘅 話晒solo 冇隊友
跑商演係好搵呀 但都唔想佢太操勞一日三個schedule咁癲
不過我相信請夏依家都幾有錢 solo分紅多過團 前排出國fm 呢排又多cf
直播自己講好攰 訓既時間都無
有時去外國 朝早落機 一唱完就上機返韓國
再趕去商演
你覺得請夏真係想咁樣搵錢咩
仲未有日子
寧願chur啲搵多啲 定 完全冇野做
公司得佢搵到食就要做多啲架啦
養埋師妹咁滯
行程chur到佢之前肚痛都死忍
直到頂唔順先入醫院
要chur入院 定 完全無野做
跑足兩個禮拜 每日幾場 比一日休息下都得掛
幾好睇 同埋素慧都幾受學生歡迎
我而家淨係想知weme同somi cb行程有冇一齊上綜藝
打歌可能會一齊上 不過yg上得一兩個電視台
假設今個月出道
最有機會一齊上我估應該係認哥
不過應該都係有情度延somi加前輩咁

成個銅鑼灣地鐵站都係請夏代言廣告
Idol room
請夏依家唱歌都進步咗咁多 真係ace
嗰日朝早先飛返韓國 再去左轉醫院
最後先錄影 都可以唱得咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞